dzoker
Well-known member
prelistaj sve stranice od pocetka ima ih bar 10-12 brojeva za derventuCao društvo , novi sam na stranici od jučer. Pratim vas i interesuje me da li neko ima nekakvih kontakata žena/ djevojaka u Derventi sa okolicom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prelistaj sve stranice od pocetka ima ih bar 10-12 brojeva za derventuCao društvo , novi sam na stranici od jučer. Pratim vas i interesuje me da li neko ima nekakvih kontakata žena/ djevojaka u Derventi sa okolicom.
Nema ni jedan ne loži čovjeka džaba. Ajde malo da se uozbilji ovaj topic, a ne napušavat nove članove.prelistaj sve stranice od pocetka ima ih bar 10-12 brojeva za derventu
PreporukeXenia iskustva?
nisam ga napusio.. a ima derventa svoje kurave..Nema ni jedan ne loži čovjeka džaba. Ajde malo da se uozbilji ovaj topic, a ne napušavat nove članove.
Ma gdje će čitat 1000+ stranica hahahhah nemoj zajebavatnisam ga napusio.. a ima derventa svoje kurave..
pa kad jednom procita sve nece vise nikad pitat za derventu.. nije li bolje to nego da svaka 3 dana napise: ima li sta za derventu..Ma gdje će čitat 1000+ stranica hahahhah nemoj zajebavat
Ako sad krene, može završit sa ĉitanjem do Nove godinepa kad jednom procita sve nece vise nikad pitat za derventu.. nije li bolje to nego da svaka 3 dana napise: ima li sta za derventu..
Ovo ti je kuronja između noguPogledajte prilog 6121zna li neko nesto o ovoj
jebi si sestru, svakako nemas novaca da platis zensku...drkas po sumarcima jazavacTi sve devetke nahvatas jbem li ti oca.
Jbg brate svak daje lazne brojeve niko ne da je pravi brojstass mislio..
Ispeglao si brate porukama ih,raja su,sinoc ja zvao malo supljkao sa njima nakon sto me piva zviznula cak otisao popit koju sa njima,govore najmanje 100 se javilo a par ih doslo samozovem javi se cura, javim se na viber sve ok al niss od dogovora, pitam za sliku il ness dr salje mi video lika sto ga navlaci.. nije nimalo finoo haha
Purapura makar podjeli pravi brojTi sve devetke nahvatas jbem li ti oca.
cuj osuloo...Sta je ovo osulo u Tz
Nema gledam sad na EGE samo jedan oglascuj osuloo...
moze biti i 201 oglas ali cura je jedna ili nijedna..Nema gledam sad na EGE samo jedan oglas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|