I dalje je na netu, samo treba da se potraži, jbg, cijena je fiksna, 250 e za sat, ali je top klasa za ove strankinje što dolaze, uvijek elitni hotel, i top usluga.Gdje si nju nasao jel na netu bio oglas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje je na netu, samo treba da se potraži, jbg, cijena je fiksna, 250 e za sat, ali je top klasa za ove strankinje što dolaze, uvijek elitni hotel, i top usluga.Gdje si nju nasao jel na netu bio oglas?
ta jasmina radi na kasi br.2Pocesi me po mudima da se nasmijem
Bio si ti sa mamom svojom mrtvom u krevetu keru jedanNe lozim nikoga, kunem se u mrtvu majku da sam maloprije bio sa njom, cura ima malo seljacki glas to stoji ali je vatra u krevetu.
Guzio je ja dzaba prijejel ko stupio u kontkat sa tkvz monicom(ena) ona tetovirana sa pricingom na nosu?
Guzio je ja dzaba prijejel ko stupio u kontkat sa tkvz monicom(ena) ona tetovirana sa pricingom na nosu?
Moze brojGuzio je ja dzaba prije
Ono je njen broj na city-u a mozes i na facebook-u i instagramu je naci ena sukalo samo ima dosta profila moras zadnji naciMoze broj
Vjerujem ti jer sam sam i bio i sa Mallory ali to nije isit tip djevojkeSlažem se, Mallory se ne može poredit, vrijedi sačekati, bio sam pre neki dan, ponovo je došla, do sada najbolji termin.. usavršila se još.. I ljepša, mada je uvek bomba.. dala mi je da je slikam njenim tel, uvek hoće nešto gratis da učini, bar meni, fkt ja sam redovno, i koriguje mi cijenu.. a ovog puta baš luda akrobatika
Šta se ljutiš majstore? Znaš onu, ko se ljuti upadne mu kruti?Pocesi me po mudima da se nasmijem
Pa zar ti je sad bitno gdje ju je našao, eto lik ostavio njen broj. Zovi dogovaraj se....Gdje si nju nasao jel na netu bio oglas?
Derime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri MeŠta se ljutiš majstore? Znaš onu, ko se ljuti upadne mu kruti?
on voli kad hga se doziva sa Deri MeDerime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri Meja imena u p.m hajd setaj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|