Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vjerujem da cu vise dolazitiKad dolazis u Mostar
Evo ti 50KM i uradi mi facesitting i nsita vise ,kad imas tako lijepo razmisljanjeZato sto nece niko da je jebe pa se trudi da ostavi dobar utisak![]()
Otkud znasNe vjerujem da cu vise dolazitiima zarazenih
Odaklen sad to, jeli opet stvar konkurencije.Ne vjerujem da cu vise dolazitiima zarazenih
Istina je da se ružnije žene jebu bolje od ljepših u barem 80% situacija. Zato jer se trude ostaviti dobar utisak i ti si ovdje potpuno upravu. Ali isto tako ljepše žene misle da je dovoljno biti lijepa, a u krevetu legnu ko krave i tu nju moraš okretat, zakretat, namještat, objašnjavat joj kako, šta.... i onda vidiš brdo ljepotica kako su prevarene i tu je mali milion primjera, a sve upravo zato jer misle da ljepota odrađuje u krevetu posao.Zato sto nece niko da je jebe pa se trudi da ostavi dobar utisak![]()
Ne zna ona sta je to.Evo ti 50KM i uradi mi facesitting i nsita vise ,kad imas tako lijepo razmisljanje
Starije i to preko 40Moze mišljenje članova da li su bolje mlađe 18-26 ili milfare 30-40 koje su po vama bolje u krevetu
Kako nebi znala, i ja bi da joj obližem šupak za manje paraNe zna ona sta je to.![]()
Klubzaodrasle je bolji od smokv
Ja sam imao uvjek više srece sa smokvom nego sa KZO a isti profil iste slike sve istoKlubzaodrasle je bolji od smokve
Dobro je da ces mi ti objasniti sta je toNe zna ona sta je to.![]()
Ma prica seOtkud znas
daj mi broj lp60 godina ima malo punija duza kosa crvena sa Ilidže
Boga mi ja ti to neću objašnjavati ali uvijek ce se evo naći ko ce o tome..Dobro je da ces mi ti objasniti sta je to![]()
Prvo nek odg na poziv da znamo da nije ON u pitanjuZna li neko jeli krenula ona Sarax da radi kao domina sto je trebala da krene iza ramazana?
Ne javlja se na tel..Zna li neko jeli krenula ona Sarax da radi kao domina sto je trebala da krene iza ramazana?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|