Mozes poslati neki link , jos bolje ako si bio iskustvoImas na ege dosta strankinja moze se nesto probrati
Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes poslati neki link , jos bolje ako si bio iskustvoImas na ege dosta strankinja moze se nesto probrati
Isao sam opciju da opisem detaljno svoje iskustvo,pored smoke imao am davno nekada i profil na KZO koji mi je trajao nekih mjesec danati si bar iskren za razliku od onog lazova iznda, alo moga si da skratis - na smokvi nemos jebat ili ako i jebes jednom za godunu dvije.. gubljenje vremena i bacanje paraa.. tene koje jesu na smokvi su tu samo da bi mi uplacivali svaki dan pretplate
Evo vam broj malog škutora sto je muda preko lažnih profila prosipati mislio.Na forumu je ovdje pod imenom Ganagou,instagramu leno.ratić12.A krije se iza profila AMRA ROZIĆ.Br mu je 063-151-891.Malog pacova se čeka kad dođe ovamo,a ni gore se dobro provesti neće.Informacije su 100% provjerene,na sudu ću svedočiti,mene je mislio zavrnuti za 400 km za informaciju “tko je amra rozic” ali preko x bona.Pacovu je došao kraj.
Da si imalo pametniji ja sam prvi napiso da se sazna ko je toNudim 100 eura ko mi sazna ko se krije iza ovog broja tocnije Amra Rozic s instagrama
Pp
Tj nije to broj koji ona koristi
Bgm se nadam da ovo cita lik sto zapravo je amra rozic
I glupane to je broj koji koristi ta amra rozic
E jesi bolestan, sta li te pojelo jadniče
Jedine tocne stvari sto si naveo sam podebljo
povrđujem da je taj mali.Ko će podnositi tužbe javite mi se svjedočiti cuEvo vam broj malog škutora sto je muda preko lažnih profila prosipati mislio.Na forumu je ovdje pod imenom Ganagou,instagramu leno.ratić12.A krije se iza profila AMRA ROZIĆ.Br mu je 063-151-891.Malog pacova se čeka kad dođe ovamo,a ni gore se dobro provesti neće.Informacije su 100% provjerene,na sudu ću svedočiti,mene je mislio zavrnuti za 400 km za informaciju “tko je amra rozic” ali preko x bona.Pacovu je došao kraj.
A ti si mu prijateljpovrđujem da je taj mali.Ko će podnositi tužbe javite mi se svjedočiti cu
Najluđa je ova budala iz MostaraSta se desava na ovom forumu, ne zna se ko je ludji.![]()
Bgm se nadam da ovo cita lik sto zapravo je amra rozic
I glupane to je broj koji koristi ta amra rozic
Dobro bi bilo da se i ti skontaš, jel Amra Rozić ili nije. Prvo nemaš pojma ko je iza profila starMo93 i onda nakon par minuta tvrdiš da imaš i dokaze da je to glavom i bradom ta neka Amra Rozić@starMo93 Amra Rozic krije se iza tog imena.Ko hoce dokaze njegovu sliku i sve ostalo PP.
znas li ti koliko je takvih ovdje na forumu, vise nego sto mislis, naravno admina foruma boli kurac jer zavrce lovu..Evo vam broj malog škutora sto je muda preko lažnih profila prosipati mislio.Na forumu je ovdje pod imenom Ganagou,instagramu leno.ratić12.A krije se iza profila AMRA ROZIĆ.Br mu je 063-151-891.Malog pacova se čeka kad dođe ovamo,a ni gore se dobro provesti neće.Informacije su 100% provjerene,na sudu ću svedočiti,mene je mislio zavrnuti za 400 km za informaciju “tko je amra rozic” ali preko x bona.Pacovu je došao kraj.
Bio ja jednom kod te, uopšte nije ta cura, nego neka mala zdepasta. Samo sam se okrenuo i otišao.odkud ovoliko brazilksi u SA ? Neka nova Zara izgleda top jel bio ko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|