BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne vidim potrebu za vrijeđanjem cure, očigledno si isfrustriran i ideš u puffove. Ja živim preko i to je jedini razlog što joj nisam redovan klient :) A Mallory te je vjerovatno blokirala pa ovde treseš muda
Ja nikog ne vrijeđam. Samo iznosim svoje mišljenje. Ta tvoja koju kuješ u zvijezde je kao što sam rekao čist prosjek koja je morala da posegne za operacijama da bi ličila na nešto pa na kraju je to sve ispalo žešći shit, a to je sve posljedica jeftinih plastičnih operacija kod prosječnog plastičara.
Iznošenje mišljenja o običnoj kurvi koja vama mazlumima uzima lovu iz džepa lopatom nema veze sa frustriranošću. Ti sine kad već živiš preko bi trebao barem da znaš da upravo "preko" možeš da nađeš pun kurac boljih od Mallory. To kako ona radi je relativna stvar i može se naći kod jako puno njih, ali ne i kod ovih profuknjača u BiH, gdje iste misle da im iz pičke cjedi zlatna žila.
I Mallory me nije blokirala jer da volim plastiku, kupio bi sebi lutku na napuhavanje i udarao do mile volje, pošto tu ne postoji razlika skoro pa nikako.

Mallory prosjek istina. Nije ovaj iz BiH, miješa ekavicu ijekavicu, dajte ne pretjerujte vi sto se javljate sa par profila i miješajte ekavski i ijekavski. Nije"prelepa" uopšte, ali da je za ovaj posao jeste. Raja nema love i iz očaja naziva cure grobovima, konjima, morzovima kravama itd. Meni nema potrebe za tim. Ako ona radi profi, trudi se ja to poštujem. Ukusi su različiti.
Prelijepa je Anja Bla, samo uši da operise. Klempava Brate.Ali sumnjam da se kara kao Mallory.
😛
Nismo niko odavde karali Anju da bi sudili o njenim sposobnostima, mada kad bi imao šansu da se nađem na krevetu sa njom, sa velikim guštom bi ja sebi napravio da mi bude odlično sa istom. Ona je po izgledu za Mallory spejs šatl!

Ima li neko brojeva za razmjenu ja imam dobru iz Visokog ako neko ima nešto do 30 sto je mlađa bolja neka se javi u pp za razmjenu

Ljudi za mallorry ako vam je top i lijepa onda su vasi kriteriji niski. Cura je sve osim sto je lijepa i sto je top. E druga je razlika sto se lozite na silikone i onakve usne al molim vas nemojte govoriti za nju da je top i da je lijepa . Ocigledno imate kriterije niske.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh