Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, pobrinut ćemo se da ti ne budeš tu nakon ove tvoje izjave. Ugodan ostatak dana.Ovdje na forumu sve go kurac, sve sami bolesnici.
Trazi sliku, vjerovatno ona sa sapicama ciganka..katastrofa.Jeli bio neko kod ovih sa superoglasa.
Ima neka za stoju 20 god.
Pise atraktivna crnka
060/321-1771
AL GA I ti serendas druze ti kad zapnes PA zapnes peti put govoris, skontali smo tebi je bezveze I to je okMallory, jbt kao ona iz filma Planet Majmuna
Pogledajte prilog 5243
1 put govorim, neki drugi su govoriliAL GA I ti serendas druze ti kad zapnes PA zapnes peti put govoris, skontali smo tebi je bezveze I to je ok
Prima li kompenzaciju , imam paletu Coca cole pred istek roka pa da joj gruhnem ?Dosta mi u DM pišete za Mallory, izvinjavam se ako nekome nisam odgovorio.. da odgovorim svima, sve sa liste radi, lijepa, kulturna, u poslu bez konkurencije, tijelo vrh, razgibana na max.. e sad to lijepa, meni je kao lutka, možda nekom nije, ali pre bi se reklo da to pišu ovi koji je ni ne znaju ili možda dame sa foruma cijena je bila pre 150e pola sata i to je minimum bio, sat 250e, podigla pre godinu dana i od tada ove stoje.. znam pouzdano jer sam bio sa njom prvog puta kada je došla.. 2 mjesec bio '21
Evo slika koje mi je poslala najskorijih
AhahahahPrima li kompenzaciju , imam paletu Coca cole pred istek roka pa da joj gruhnem ?
Nije.Sarah masaže, mislim da je muškarac iza broja, zvao vise puta i nikad se ne javi
Ja bih najradije platio tebi da mi popraviš dan kad sam u crnjakuAhahahah
Mislim da me nasmijavas, da ne shvati neko pogresnoJa bih najradije platio tebi da mi popraviš dan kad sam u crnjaku
Bit ce red kod Sarah za Bajram ko kod Poricanina za paklame hahahaNije.
Da je muškarac tražio bi x bon.
Neko je rekao da počinje poslije Bajrama, nema potrebe za navalentnoscu.
Nije.
Neko je rekao da počinje poslije Bajrama, nema potrebe za navalentnoscu.Nije.
A ti si svakako u Mostaru ne odg tiSarah masaže, mislim da je muškarac iza broja, zvao vise puta i nikad se ne javi
I ja biJa bih najradije platio tebi da mi popraviš dan kad sam u crnjaku
Hahaha neka uzme cura lovu ako bude pametna. Jos ako bude dominacije radila ali mlada je za to,mora dosta da uci.Bit c
Bit ce red kod Sarah za Bajram ko kod Poricanina za paklame hahaha
Znači žensko je..Nije.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|