Mislim da jeste, vjerujem ženi od koje sam dobio tu info.Znači žensko je..
Mislim da je to ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da jeste, vjerujem ženi od koje sam dobio tu info.Znači žensko je..
Ma kaže jučer došla bi i do Mostara, al kao malo zainteresiranih, rekoh joj da se ovdje reklamira, sad da se nemože javiti na poziv niđe vezeA ti si svakako u Mostaru ne odg ti
Ne znam, nije jos ni u Sa počela a ne da ide do Mostara.Ma kaže jučer došla bi i do Mostara, al kao malo zainteresiranih, rekoh joj da se ovdje reklamira, sad da se nemože javiti na poziv niđe veze
Nema ona iskustva mlada jeMa kaže jučer došla bi i do Mostara, al kao malo zainteresiranih, rekoh joj da se ovdje reklamira, sad da se nemože javiti na poziv niđe veze
Sta ce u Mostaru kad tek počinje. Godinu dana odavde neće imati potrebe da ide. Tek kada poželi promijeniti sredinu onda ok a ovako dupli troškovi nema potrebe.Nema ona iskustva mlada je
GrobMallory, jbt kao ona iz filma Planet Majmuna
Pogledajte prilog 5243
Možeš li mi napisati brojeve?Prevara,, nekome dosadno pa se zajebava.. Dva puta, sa različitih brojeva dogovorio susret.. I kad treba da se vidimo niti se javlja,niti odgovara na poruke.. Još mi je neko pisao u inbox isto to.. Znaci zaboravite
Nema cura hrabrosti haha ako čita ovaj forum i ja bih dobro razmislio.Možeš li mi napisati brojeve?
Druže da ti nisi onaNema cura hrabrosti haha ako čita ovaj forum i ja bih dobro razmislio.
Ja te u p. p fino nesto zamolio a ti opet bez veze kenjas brateDruže da ti nisi ona
100% istinaSarah masaže, mislim da je muškarac iza broja, zvao vise puta i nikad se ne javi
Mudonja jeHahaha neka uzme cura lovu ako bude pametna. Jos ako bude dominacije radila ali mlada je za to,mora dosta da uci.
Od kud ti to?100% istina
da...pisao sam i ja nazalost neko se opet zajebe pa ode kod onog smeceta.Cigancica sa kobilje glave... Napusi sebi lutku i jebi.. Više akcije.. Znaci mrtva krava.. Ali bukvalno mrtva..
E Onda izvini do mene je1 put govorim, neki drugi su govorili
Moze kontakt od cige blizu mi jbga xdCigancica sa kobilje glave... Napusi sebi lutku i jebi.. Više akcije.. Znaci mrtva krava.. Ali bukvalno mrtva..
Evo izgleda ni Sarah neće groboveSala.Šta ste se svi upalili ovo Mallory, vazda bila i ostala najbolja riba. To provereno, znam koliko je mojih drugova zove, vrh.
Ako ona ne izgleda dobro taj vjerovatno gura sam sebi šupak ili uz čišćenje stana i naguzi za 50km... čuj grob, da nisi ti tranvestite guzio druže pa vam je ona loša.. haj da nije po ukusu ali da je grob, smiješni ste i ofirni
Moze kontakt ,molimR A Z M J E N ANudim nekoliko pouzdanih brojeva (dob 20-30 godina), koji nisu javni, Banja Luka, za nesto pouzdano Prnjavor.
Ako ima neko trazeno nek se javi u pp da razmijenimo. Provjereno, dobro i povoljno. Prevaranti neka se ne javljaju, kao ni oni sto nemaju sta ponuditi.
Druze ako nisi jebavao nista bolje od te usrane Mallory, ne mora znaciti da niko drugi nije.Šta ste se svi upalili ovo Mallory, vazda bila i ostala najbolja riba. To provereno, znam koliko je mojih drugova zove, vrh.
Ako ona ne izgleda dobro taj vjerovatno gura sam sebi šupak ili uz čišćenje stana i naguzi za 50km... čuj grob, da nisi ti tranvestite guzio druže pa vam je ona loša.. haj da nije po ukusu ali da je grob, smiješni ste i ofirni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|