Kad dolazis u MostarSarajevo 066 278 871
#Crnka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad dolazis u MostarSarajevo 066 278 871
#Crnka![]()
X bonBraco samo da vas pitam za smokvu jel itko ikad ista guzio preko nje
Glume gospe nece ni da odgovore
U kojem gradu ste se našli?Prelomio sam i otišao kod Mallory. Razlog je jbg, povelik sam i treba odgovoriti mojim potrebama, pa sam zato nju izabrao jer je imala ovdje dosta pohvala. To pišem, ne da bih se kurcio, već da dočaram sliku. Za izgled cu reci da ne volim botokse i silikone, a ona toga ima dosta, iako mi nije to prva stvar koja mi kod nje je ostala primjetna, već to da je mnogo prijatna i rekao bih čak i kulturna s obzirom na prirodu posla koji obavlja, po meni jako dobro. Sto se tice seksa, isao sam bas do kraja da je nisam "stedio" što joj se bas svidjelo i to je prvi put da mi se to ikad desilo, jer sam uvijek morao da pazim. Cak mislim da sam joj se svidio toliko da mi je odmah dala sve kontakte i dosta manju cijenu za naredni. Mozda to svima daje tako, ja ne znam, ali moja topla preporuka svima, ako hoćete više od prosjecnog seksa ona je odličan izbor.
Dajete skupe novce niko nece sa LidijomU kojem gradu ste se našli?
Treba vas bolje daj te Lidiju 100 km nego 250 eura na pola sataDajete skupe novce niko nece sa Lidijom
Ima li tog kontakta od lidije?Treba vas bolje daj te Lidiju 100 km nego 250 eura na pola sata
Ja imam 100 km bolje to nego 250 eura na pola sataIma li tog kontakta od lidije?
Slobodno reci Aldin dao mi je brojJa imam 100 km bolje to nego 250 eura na pola sata
063722 515Slobodno reci Aldin dao mi je broj
Lidija063722 515
Mjesto?Lidija
MostarMjesto?
Reci Aldin mi je da brojMostar
Slobodno bolje nego 250 eura na pola sataReci Aldin mi je da broj
Jasam bijo 9 godina na smokvi nikad nisam jeboBraco samo da vas pitam za smokvu jel itko ikad ista guzio preko nje
Glume gospe nece ni da odgovore
Bude cesto u bijelom baru, ali mislim da nije u tom poslu
Daj ljudi nemojte se zajebavati sa takvim stvarima.. Javio se djevojci, ona ostala sokirana.. Ako je nekome do zajebancije nek ne mijesa druge ljude.. Davati kontakt, a da djevojka ne radi to je stvarno idiotskiAdelisa V. iz doboja odlična u poslu, bavi se plesom, mlada i u slobodno vrijeme radi druzenja.. za više info javite se u dm
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|