Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako znašU mostaru imaju dvije dame hiv aids
Sto rade na cesti na ulazu u mostar
Nikako, lupeta. Testiranje u BiH je anonimno i povjerljivo.kako znaš
Nije tačno. Nema akcije kod nje, ono, jebeš 2x treći puta gratis.Crnka jedina korektna, konkretna i konkrevetna. Da je vise crnki...
što toEvan91 je žensko, izgleda treba vam nacrtati
Znam i tko si, Ilma javi se pvt da ti kažem tko je u pitanjušto to
Aj napiši ko sam mozes i u privatnoZnam i tko si, Ilma javi se pvt da ti kažem tko je u pitanju
tko ce biti za 300 eura majstore moj
Ni u Dubaiju šeici ne placaju 300 eura, treba ovo sve sipi prijaviti pa neka ih protjeraju
Pa upravu si. Oni plaćaju 3000 eura, ne bijednih 300 za njih.Ni u Dubaiju šeici ne placaju 300 eura, treba ovo sve sipi prijaviti pa neka ih protjeraju
Imam.. ima sina koji ima profil na ljubavnom oglasniku na ime "ADI77" za sada sam zadovoljan pa vidjet cemo hoce li se picka umislitI ti si dosao ovdje samo to da nam kažeš. Imas li ti picku kakvu bolan osim Crnke?
Odgovor u kojem sam spomenuo neku "crnku" je vrlo jasan i ne treba biti mnogo pametan da bi se razumio. Tebi cu i pojasniti evo.. puno pametujete o likusi koju pratite na instagramu il sta ja znam vec gdje dok se neka "crnka" sama reklamira i salje svoje brojeve po forumu jer nema ko preporuciti, nit ostavit dojam, poslat il razmijenit broj s drugim sa foruma. A tu crnku, nit poznajem nit sam je jebavao (sto ne znaci da mozda necu otici jednog dana). Puno listate forum, sex oglase, i javljate se kurvama da bi se dopisivali s njima u nadi da ce vam poslati sliku svoje picke pa se tema oduzi o nekoj ilmi iz mostara prica mjesec. Iz tog razloga tebi i treba forum.Ti ga pominješ, meni forum treba jer volim promjene, a ženu nemam, imam vjerenica. Vjeruj mi da ona hoće odveo bi ga,ali neće jbg.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|