Sreco glupim osobama a inace ti si daleko od zgodneAj nek sam I ovo cula da se ljudi smiju zgodnim osobama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreco glupim osobama a inace ti si daleko od zgodneAj nek sam I ovo cula da se ljudi smiju zgodnim osobama
Najbolje ga dovedi zeni ,ljudi ga banovali samo ti zalis sto ga nema,ako ti je on valjao onda tebi ne treba ni ovaj forumTi porediš Sergia i Ivana Marica. Vi sve trpate u isti kos, i elitne kurve i one koje se jebu po kamionima,sve vam iste, i tipove od kojih imaš koristi i ove nepismene isfrustriranost budale.Pa banuj eto i ovu budalu kao što ste Sergia, to je najmanji problem. Prijaviš i ako ima jos 10 prijava sklone ga. Piši bolan gdje ima treba dobra sta si se Sergia uhvatio vidi se da ti nedostaje.Sad ću mu ja reci da se vrati imam njegov br.
![]()
Hahahah jesi mozda sebiSreco ja sam savrsena
Sta mene boli kita ko ce se tebi javljati ja samo kazem da si rizik po zdravljeTi mislis da ce se meni likovi manje javljati ako ovakve stvari pises ajahahahahahaha,dzaba pises bgm meni se jos vise javljaju od kako si poceo pisati o meni,naravno da nitko tebi nece povjerovati svakako si nebitan
A zasto je tebi nick emil.123?Aj nek sam I ovo cula da se ljudi smiju zgodnim osobama
I ti si dosao ovdje samo to da nam kažeš. Imas li ti picku kakvu bolan osim Crnke?Ma puca mi kurac i za tim likom i za tobom i za ilmom (ko god bio ko), zadnjih 100 stranica da ova crnka ne ostavlja svoj broj ne bi bilo validnog broja, sadrzaj u 850 ispisanih stranica u temi je 100 vezano za ilmu, 400 moze broj i imal tu i tu, 50 korisnih informacija i ostalo raznovrsnih nebuloza traceva i gluposti![]()
Ti ga pominješ, meni forum treba jer volim promjene, a ženu nemam, imam vjerenica. Vjeruj mi da ona hoće odveo bi ga,ali neće jbg.Najbolje ga dovedi zeni ,ljudi ga banovali samo ti zalis sto ga nema,ako ti je on valjao onda tebi ne treba ni ovaj forum
Necu samo Crnku karat jbg. zadnji put kad sam bio mrtva umorna. Dajte neku novu, kojoj radi mašta, plaćam pošteno hehehCrnka jedina korektna, konkretna i konkrevetna. Da je vise crnki...
kako znašU mostaru imaju dvije dame hiv aids
Sto rade na cesti na ulazu u mostar
Nikako, lupeta. Testiranje u BiH je anonimno i povjerljivo.kako znaš
Nije tačno. Nema akcije kod nje, ono, jebeš 2x treći puta gratis.Crnka jedina korektna, konkretna i konkrevetna. Da je vise crnki...
što toEvan91 je žensko, izgleda treba vam nacrtati
Znam i tko si, Ilma javi se pvt da ti kažem tko je u pitanjušto to
Aj napiši ko sam mozes i u privatnoZnam i tko si, Ilma javi se pvt da ti kažem tko je u pitanju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|