Ima ima rizika i s kondomomStavite kondom i nema straha od zaraze, jest’ da ga je lijepo staviti bez kondoma ali…
Btw na Inst., na story u Ilme ima neka kolegica ..
Znamo li ko je ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima rizika i s kondomomStavite kondom i nema straha od zaraze, jest’ da ga je lijepo staviti bez kondoma ali…
Btw na Inst., na story u Ilme ima neka kolegica ..
Znamo li ko je ?!
Ok, ali ono što ja vidim kod nje na instagramu, cura malo malo pa u jakuzziju. Ne kontam kako nije čista. Imam osjećaj da su se neki ovdje registrovali samo da bi tu Ilmu sjebali u poslu. Ne kažem da nije, nisam bio, ali brate ti si drugi koji se tek registrovao pa paljba odmah na nju.Ne treba curu napadati bez dokaza ali dobro je sto se o ovome prica. Kad se oboli onda su problemi i trka doktoru. Samo ona treba imat jako dobru higijenu ako misli raditi taj posao
Sta druze oces rec da jacuzzi ispire bolesti?Ok, ali ono što ja vidim kod nje na instagramu, cura malo malo pa u jakuzziju. Ne kontam kako nije čista. Imam osjećaj da su se neki ovdje registrovali samo da bi tu Ilmu sjebali u poslu. Ne kažem da nije, nisam bio, ali brate ti si drugi koji se tek registrovao pa paljba odmah na nju.
Meni to više liči na odbijanje i da niste umočili ni ti ni ovaj Evan koji usput reklamira xbonušu pa sad ajde da joj trpamo ovako kad nismo mogli ni sa ni bez kondoma.
E pa gljivicnu sigurno ima, a za virusnu ne znam male su bome sanse da nema…Ako se osjeti čudno tokom sexa nema to veze sa kupanjem, jacuzzijem i šamponom. Gljivične i virusne infekcije uzrokuju neprijatan miris.
Moze li neki kontakt novi sam ovdjeImam par brojeva za Zenicu,ocekujem isto zauzvrat (moze i Kakanj,Visoko) pa ko ima neka se javi u pp....
Hoću da kažem da ne možeš tvrditi za nekoga da je prljav ako se kupa često!Sta druze oces rec da jacuzzi ispire bolesti?
Ne kontas kako nije cista? Aha pa evo mozda nije cista jer pusta bez kondoma ko joj se svidi, uopce ne obraca neku pozornost jel s kondomom ili bez, pusi bez kondoma svakome, jebe se svakodnevno s razlicitim likovima… Malo li je?
Iz prve ruke znam kakvih je problema imao momak koji je umocio bez, i pisao sam o tome.
Ti matori ni ne znaš šta je to iz prve ruke. Iz prve ruke ti je kad si ti guzio pa si vidio, osjetio taj smrad, itd itd. A ne rekla kazala, moj mi jaran rekao, itd.Uostalom da ne mlatim ja vise, ja pricam iz prve ruke informacije neka se testira bgt ako je cista i razuvjeri nas ako vec radi za 150 eura hahah
Znam to, poznato mi je. Ali se takođe to da prikriti redovnom higijenom.Ako se osjeti čudno tokom sexa nema to veze sa kupanjem, jacuzzijem i šamponom. Gljivične i virusne infekcije uzrokuju neprijatan miris.
Pa eto koliko znasTi matori ni ne znaš šta je to iz prve ruke. Iz prve ruke ti je kad si ti guzio pa si vidio, osjetio taj smrad, itd itd. A ne rekla kazala, moj mi jaran rekao, itd.
Evo ja se smijem kladit da se ti vrtiš po mjestima gdje se i dotična vrti i iz one nemogućnosti da dođeš do nje pišeš o istoj ovo što pišeš, a bacio si majmuna na istu sigurno 100 puta.
Jebiga, frustracije su čudo.
Ja ga isto trazim nitko nemaPozdrav, zelim sve da vas pozdravim, rado vas citam i upravo sam se registrovao.Zamolio bi vas ako neko ima broj od romkinje iz Lukavice da posalje...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|