Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta me ukopa jeste ograniceni pa ne vidite da se zajebajem nije ni cudo sto ne jebete nistaEvan91 čovjek te ukopa, ugasi internet
Čekaj, jesi je ipak jebo i sa kondomom ? Na osnovu čega zaključuješ da je izvor zaraze?Ja neću reci sto posto da ima neku bolest Samo kazem treba se pazit . Cura treba imat dobru higijenu da bi radila ovaj posao .
Sa kondodom neki dan. Kažem ti nemora znacit nista ali meni se nije svidjela jer nije cista, možda je cura ok. Ne znam .ali ja necu vise Ici.Čekaj, jesi je ipak jebo i sa kondomom ? Na osnovu čega zaključuješ da je izvor zaraze?
Dosta se toga ja zajebajem al za Ilmu ziva istina da nije cista jer kako moze i biti cista kad pusta i bez kondoma kome hoce
A jebe se dnevno minimalno dvaput sa razliciti
Infekcija... e to je razlika sto ja i ne pusim bez kondoma a ne nesto drugo. Jer cuvan sebe jebi te pare ako sebe ne cuvas.Ja sam cuo od momka prije koji mjesec koji je bez zastite i imao je neke simptome isao u doktora i dobio neku kremu i jos nesto i mislim bez odnosa 2,3 mjeseca da bude
E sad jel to bolest ili neka infekcija gljivicna ili iritacija to ne znam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|