Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prepicka, otidjiZna li neko kakva je Bruna?
Jest dobra, nema sta. Ima li neko nesto preporuciti iz trenutne EGE ponudeA i jedna od ljepsih zena odavno
Ako odes javi kakva jeBio sam je sinoć zvao ne traži x bon samo uzivo hoće
Ima buraz. Ja znam i gdje se jebe. U pičku buraz, u pičku....A ova ajla dautovic, imal sta od nje?
Crnka, jel praviš ti kakve akcije, tipa: ko jebe 2 x , treći puta gratis?Sarajevo 066 278 871
#Crnka
O tome bi trebala razmislitiCrnka, jel praviš ti kakve akcije, tipa: ko jebe 2 x , treći puta gratis?
Imas li br lpje li bio neko sa ovom sa kosevskog.
nije debela, vec je zgodna, ima tetovazu na ledjima
Hahaha nije istina cura je cista i ja sam bio s njom cak bez kondoma ga stavio i evo ziv i zdravLjudi moji bjezite od Ilme . Cura je prljava ,neuredna .nikad nisam vidio tako nešto . Stan joj je cisti lukzus a ona ko zna kakve bolesti ima.
Daj bože da smo oboje zdravi. I ja se nadamHahaha nije istina cura je cista i ja sam bio s njom cak bez kondoma ga stavio i evo ziv i zdrav
Hahaha nije istina cura je cista i ja sam bio s njom cak bez kondoma ga stavio i evo ziv i zdrav
Hahaha nije istina cura je cista i ja sam bio s njom cak bez kondoma ga stavio i evo ziv i zdrav
Ovdje na ovom forumu se ne zna ko koga jebe, al zato si ti najzanimljiviji član istoga. Yebo majku, napada prvo lik napada Ilmu jer se ne testira, kao on ne kara nikad bez kondoma, da bi kroz par dana napisao da ju je jebao bez kondoma iako je prije par dana napisao apel članovima da ne jebu bez kondoma jer nije se mala testirala.
Kako je Emina ? Jel ko uspio poslat koji bon?
Jel uplatio ko na paypal?
Jao jao jao....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|