BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zaobilazi jarane, iskren savjet.
Zato što sam čuo da je narkomanka da je posjećuju migranti, tukne na pokvarenu ribu. Drug mi je prije par godina pokazao njene slike i bila je ok. Međutim, ljetos dodjem u iskušenje da odem, kad je otvorila vrata izvinuo sam se i dao joj 20km na kafu. Mislim da je dugo u tom poslu, isfurana maximalno, ako ti se rizikuje da pokupiš kakvu bolestinu ti idi. Ja bih zaobišao. Nema 45kg čini mi se.

Evo vam cist primjer sto radi za bonove a provjereno nije prevara nez jel u Sarajevu ili Mostaru
063577868 Emina msm da je ime
Provjerite svakako ja sam se javljo proslu sedmicu a znam dvojicu sto su bili u mostaru s njom
Tebra, ne bih da se svađam ili prepiremo ali ti si se registrovao u utorak. Od tada si uspio napasti Ilmu da je bezveze, i evo u petak, tri dana poslije reklamiraš pičku koja uzima predujam od 50 KM u xbonu ili nekoj drugoj opciji.

Malo li je...

Tebra, ne bih da se svađam ili prepiremo ali ti si se registrovao u utorak. Od tada si uspio napasti Ilmu da je bezveze, i evo u petak, tri dana poslije reklamiraš pičku koja uzima predujam od 50 KM u xbonu ili nekoj drugoj opciji.

Malo li je...
Ne reklamiram ja nikoga nego je prica o tim bonovima i dao sam primjer da ta radi tako jer imam informaciju i pisao sam i sam

kakav xbon i kakvo zvanje na live... to je van pameti... prevariti te moze kako god hoce, cak i da se javi na live... sto se elle tice, ja sam bio ranije i nista od navedenog sigurno nije tacno... ne znam sad ovo u zadnje vrijeme... ali da tukne ili nesto tako, to ne vjerujem...

ovaj thread je comedy gold.
btw ako neka fina mostarka ovo cita imam 200-300 maraka viska i mogu ih iskoristit veceras-sutra, dosadno mi i imao sam naporan tjedan. trazim kao nekakav gfe a ne da sam ko na traci

kakav xbon i kakvo zvanje na live... to je van pameti... prevariti te moze kako god hoce, cak i da se javi na live... sto se elle tice, ja sam bio ranije i nista od navedenog sigurno nije tacno... ne znam sad ovo u zadnje vrijeme... ali da tukne ili nesto tako, to ne vjerujem...
Za Ellu moja raja tako priča a I ono sto sam ja vidio ni malo mi se nije svidjelo. Mozda je ona vama sa cijenama ok pa i ono sto vidite, pravite se da ne vidite ali buraz, dno dna ukratko. Ako ti to karaš svaka tebi čast.

Pisala je eno crnka da je sutra u MO. O njoj sam cuo sve najbolje... dogovarao dva puta, ali izjalovilo se zbog mojih neplaniranih obaveza... ali zacrtao sam je i bit ce prilike. hahaha

Pisala je eno crnka da je sutra u MO. O njoj sam cuo sve najbolje... dogovarao dva puta, ali izjalovilo se zbog mojih neplaniranih obaveza... ali zacrtao sam je i bit ce prilike. hahaha
Kod Crnke za 150km vrijedi otići, pogotovo ako ideš prvi put, zanimljivo će ti biti. Ako budeš išao češće, zavisi kakvog je raspoloženja valjda😀U svakom slučaju bolja nego Ella

Za Ellu moja raja tako priča a I ono sto sam ja vidio ni malo mi se nije svidjelo. Mozda je ona vama sa cijenama ok pa i ono sto vidite, pravite se da ne vidite ali buraz, dno dna ukratko. Ako ti to karaš svaka tebi čast.
Ja sam rekao da sam bio prije i meni je bila super... Da li je smrsala previse i tko je posjecuje, to ne znam... samo znam da ne vjerujem da tukne jer drzi do sebe. To je urodjeno i stvar navike... sto se tice cijene, meni cijena ne igra nikakvu ulogu... ja sam pisao recenzije i o ovim koje kostaju 300e...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh