Hahahahah bas , al cuj ti nivoa kreativnosti Mama hahahahahahNe znam o kakvoj mami pričate, našla neku opajdaru pa fol perverzija. Kakva ba mama, bolje da je rekla maćeha imalo bi smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah bas , al cuj ti nivoa kreativnosti Mama hahahahahahNe znam o kakvoj mami pričate, našla neku opajdaru pa fol perverzija. Kakva ba mama, bolje da je rekla maćeha imalo bi smisla.
To je prica na forumu,idem uskoro kod crvene pa cemo viditHahahahah bas , al cuj ti nivoa kreativnosti Mama hahahahahah
jebo vas hljeb maloumni...jel stvarno vjerujete da joj je majka?? ela ima 31-32g...koliko onda ima majla??Majka joj Semira crvene kose
Ma sve tupson do tupsona.Banovase onog krajinu Sergia zato sto je bio iskren i realan, i koristan ovom forumu. Čitam neke komentare i ibretim se, fakat nije neko bez veze izmislio viceve o nama Bosancima.jebo vas hljeb maloumni...jel stvarno vjerujete da joj je majka?? ela ima 31-32g...koliko onda ima majla??
41 logicno ...jebo vas hljeb maloumni...jel stvarno vjerujete da joj je majka?? ela ima 31-32g...koliko onda ima majla??
Da, fino majka je rodila sa 10 godina....podigla je od kilu mesa41 logicno ...
Ok pisao si ti njoj i sam. Mogu da ti povjerujem to.Ne reklamiram ja nikoga nego je prica o tim bonovima i dao sam primjer da ta radi tako jer imam informaciju i pisao sam i sam
Kakav xbon ko jos pada na te priče.izgleda imamo još jednog koji navlači na doniranje kladionicarskim pacenicimaOk pisao si ti njoj i sam. Mogu da ti povjerujem to.
Ali jesi li jebo? Ono, uplatio ti njoj 50 KM u Xbonu ili čemu već i onda ti ona dala adresu i ti išao i guzio?
To nisi napisao.
Bil meni dao broj od Gordane!?Ima li ista za Bl da nisu Snjeza, Lana, Gordana...
Može meni od snjezeBil meni dao broj od Gordane!?
MA sta to pricas drugze kakva crna ellaTo je ella
Vala bas seres realno!!!!Ne reklamiram ja nikoga nego je prica o tim bonovima i dao sam primjer da ta radi tako jer imam informaciju i pisao sam i sam
Normalno da jesamOk pisao si ti njoj i sam. Mogu da ti povjerujem to.
Ali jesi li jebo? Ono, uplatio ti njoj 50 KM u Xbonu ili čemu već i onda ti ona dala adresu i ti išao i guzio?
To nisi napisao.
I sta bi mi sad trebali realno ovdje. Početi uplaćivati bonove na osnovu tvojih rijeci a učlanjen si ima sedmicu. Nema od te rabote ništa dzaba krecisNormalno da jesam
Kad se placa na ruke to je sumnjivo, xbon cisto ko suza navali narodeI sta bi mi sad trebali realno ovdje. Početi uplaćivati bonove na osnovu tvojih rijeci a učlanjen si ima sedmicu. Nema od te rabote ništa dzaba krecis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|