Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zovi curu na video glupane ograniceniVama kladioničarima treba u sanduk pucati, sreća pa ste glupi ko kurac i ne razmnožavate se
Sto, sta je sa njom?Zaobilazi jarane, iskren savjet.
Moze b?Dajem kontakt od mame i kceri za milf neku tuzla...
Dobra usluga?Bio sam prosle godine u Duisburgu ulica vulkan strase ima nekoliko javnih kuca jedna do druge sve u crvenoj boji cijene se krecu od 30 do 50 eura da biras od Rumunki Albanki Turkinja italijanki Afrika Azija Brazil Kolumbija znaci svaka grmiii koliko su dobre usluga isto ok
Zato što sam čuo da je narkomanka da je posjećuju migranti, tukne na pokvarenu ribu. Drug mi je prije par godina pokazao njene slike i bila je ok. Međutim, ljetos dodjem u iskušenje da odem, kad je otvorila vrata izvinuo sam se i dao joj 20km na kafu. Mislim da je dugo u tom poslu, isfurana maximalno, ako ti se rizikuje da pokupiš kakvu bolestinu ti idi. Ja bih zaobišao. Nema 45kg čini mi se.Zaobilazi jarane, iskren savjet.
Tebra, ne bih da se svađam ili prepiremo ali ti si se registrovao u utorak. Od tada si uspio napasti Ilmu da je bezveze, i evo u petak, tri dana poslije reklamiraš pičku koja uzima predujam od 50 KM u xbonu ili nekoj drugoj opciji.Evo vam cist primjer sto radi za bonove a provjereno nije prevara nez jel u Sarajevu ili Mostaru
063577868 Emina msm da je ime
Provjerite svakako ja sam se javljo proslu sedmicu a znam dvojicu sto su bili u mostaru s njom
Ne reklamiram ja nikoga nego je prica o tim bonovima i dao sam primjer da ta radi tako jer imam informaciju i pisao sam i samTebra, ne bih da se svađam ili prepiremo ali ti si se registrovao u utorak. Od tada si uspio napasti Ilmu da je bezveze, i evo u petak, tri dana poslije reklamiraš pičku koja uzima predujam od 50 KM u xbonu ili nekoj drugoj opciji.
Malo li je...
Za Ellu moja raja tako priča a I ono sto sam ja vidio ni malo mi se nije svidjelo. Mozda je ona vama sa cijenama ok pa i ono sto vidite, pravite se da ne vidite ali buraz, dno dna ukratko. Ako ti to karaš svaka tebi čast.kakav xbon i kakvo zvanje na live... to je van pameti... prevariti te moze kako god hoce, cak i da se javi na live... sto se elle tice, ja sam bio ranije i nista od navedenog sigurno nije tacno... ne znam sad ovo u zadnje vrijeme... ali da tukne ili nesto tako, to ne vjerujem...
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|