Nes ni ti jebat.Curi napišeš privatno šta imaš a ne ovako prepucavat se ili te odbila kao mene
Njezina roba i moze da bira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nes ni ti jebat.Curi napišeš privatno šta imaš a ne ovako prepucavat se ili te odbila kao mene
Njezina roba i moze da bira
Pa vidiš da sam napisao da me odbila znači da neću nju al ima drugihNes ni ti jebat.
Jeli imas za zamjenuJa bih volio kad bi mi netko kakav broj dao za Sarajevo
A nemam ništa,novi sam tek tuJeli imas za zamjenu
BrojevaJeli imas za zamjenu
JbgA nemam ništa,novi sam tek tu
Brojeva
Jbg
[/QUOTE
Ja ima italijanku
Oni ce sami sebe porazbijatiJeba li Tuzla danas ovu Vivi. Koliko ste pisali, mislim da cete je razjebati danas
Bio sam ja. Iskreno trudi se, bolja je uživo nego na slikama, ali bio je neki baš čudan miris, da ne kažem ružan. Reče mi da se testira svakih mjesec dana, ali sve je bilo sa zaštitom uključujući i oral.Jeba li Tuzla danas ovu Vivi. Koliko ste pisali, mislim da cete je razjebati danas
Evo ilma procitajBio sam ja. Iskreno trudi se, bolja je uživo nego na slikama, ali bio je neki baš čudan miris, da ne kažem ružan. Reče mi da se testira svakih mjesec dana, ali sve je bilo sa zaštitom uključujući i oral.
jebe Tz i u Tz i po drugim gradovima , samo forum nema više toliko smisla za pisati recenzije, ja lično sa par kolega ovdje u pp razmjenjujem iskustva. što se tiče Vivi, bio sam danas prvi, dočekao je Bolja je uživo nego na slikama mada dosta boljih Brazilki sam prošao. Oral 9 baš se trudi, pojede ga cijelog, akcija isto, ali minus veliki noge nisu tek obrijane a to mi je baš loše pa nisam puno ruke ni koristio, te što kolega neki napisa miris neki čudan se osjetio ali brzo mi se nos začepio kamica kad je djelovala pa nisam više ništa osjetio. Sve u svemu ocjena 7.Jeba li Tuzla danas ovu Vivi. Koliko ste pisali, mislim da cete je razjebati danas
Koliko si platio, koliko vremena?jebe Tz i u Tz i po drugim gradovima , samo forum nema više toliko smisla za pisati recenzije, ja lično sa par kolega ovdje u pp razmjenjujem iskustva. što se tiče Vivi, bio sam danas prvi, dočekao je Bolja je uživo nego na slikama mada dosta boljih Brazilki sam prošao. Oral 9 baš se trudi, pojede ga cijelog, akcija isto, ali minus veliki noge nisu tek obrijane a to mi je baš loše pa nisam puno ruke ni koristio, te što kolega neki napisa miris neki čudan se osjetio ali brzo mi se nos začepio kamica kad je djelovala pa nisam više ništa osjetio. Sve u svemu ocjena 7.
super. ekstra. pisi ako ti bude ista mada ja nisam nesto posebno osjetioBio sam ja. Iskreno trudi se, bolja je uživo nego na slikama, ali bio je neki baš čudan miris, da ne kažem ružan. Reče mi da se testira svakih mjesec dana, ali sve je bilo sa zaštitom uključujući i oral.
Ogadiste mi je a taman kontao opet icijebe Tz i u Tz i po drugim gradovima , samo forum nema više toliko smisla za pisati recenzije, ja lično sa par kolega ovdje u pp razmjenjujem iskustva. što se tiče Vivi, bio sam danas prvi, dočekao je Bolja je uživo nego na slikama mada dosta boljih Brazilki sam prošao. Oral 9 baš se trudi, pojede ga cijelog, akcija isto, ali minus veliki noge nisu tek obrijane a to mi je baš loše pa nisam puno ruke ni koristio, te što kolega neki napisa miris neki čudan se osjetio ali brzo mi se nos začepio kamica kad je djelovala pa nisam više ništa osjetio. Sve u svemu ocjena 7.
Pa tako crnkinje danfaju. Čim se malo oznoji to izbija iz njih. Njihova sama koža ima specifičan miris pa kad se usafta onda je još gore.Bio sam ja. Iskreno trudi se, bolja je uživo nego na slikama, ali bio je neki baš čudan miris, da ne kažem ružan. Reče mi da se testira svakih mjesec dana, ali sve je bilo sa zaštitom uključujući i oral.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|