BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nije mi jasno samo kolko trebas biti debilan da ovjavljujes javno neciji profil nebitno bila ona kurva,lopov,ubica sta god a ovdje se svi kriju iza nekih nickova kad smo takve mudonje sto i svoje profile ne objavimo javno
Druze ajde opusti se , iznose se ove javno brojevi i dosta zena ovde koristi svoje privatne brojeve za akciju ,a ako ti se ne svidja jedniostavno nemoj citati

I sta ces onda kada vidis moj profil,jposlati mi zahtjev za prijateljstvo
Ma boli me kurac za tvoj profil al da iznosis ovdje necije podatke i intimu zato i trazis i pises po forumu u nadi da ces sta naci a ko je god normalan ima sa strane 4-5 brojeva i ne mahala znam i ja profile od crnke od ove od one od 90% njih pa mi nikad ne padne na pamet da ih ovuda razvlacim

Ma boli me kurac za tvoj profil al da iznosis ovdje necije podatke i intimu zato i trazis i pises po forumu u nadi da ces sta naci a ko je god normalan ima sa strane 4-5 brojeva i ne mahala znam i ja profile od crnke od ove od one od 90% njih pa mi nikad ne padne na pamet da ih ovuda razvlacim
De druze okani me se vec jednom imam ja njih u Tuzli dosta koje su mi dosadile vec jer se snjima znam godinama i isto tako me ne zanima tvoje misljenje i boli me kruac realno i za tobom

po meni realno treba biti pocetna cijena 40/50KM pa nadalje ,jer realno bez uvrede ne govorim da sam ja sta bolji li da sam kakav ljepotan ili sta,ali nagledao sam se godinama kakve spodobe od zena u odredjnim mjestima uzimaju 100 i vise KM ,a usluge nikakve,kvlitet usluge nikakav,izgled ispodprosjecni...
Sve mi je jasno kad trazis za 40-50km pozz

Cao svima,da vidim ima li zainteresovanih za razmjenu brojeva,vcrs sam u Sarajevu pa ako ima ko neku finu preporuku ili vise njih,imao sam iskustva sa vise njih u Srj pa da ne idem kod istih.

Hello friends. I am looking for some website with girls in Sarajevo - there are only that luxury and expensive databases with girls 100€+ / hour?
I visit many countries, and but this looks that Bosnian girls are the most expensive.
Thanks for any info.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh