Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderatori banujte ovu retardu pa nek nastavi koze jebavat seljačinaOvdje samo balije jebu
Ima li ista u Krajini da se posprica ili i mi moramo za federaciju zapicit
Otkud znas onda da se bavi tim ako sve blokira065 708 958 nova roba u BL ali sve blokira
Smradu jedan, jebo ti balija mamu. Koji si ti kreten, glupsonu. Nisi ti u vinklu nikako. Idi jebi dodi familiju, krme glupoSpricajjjj baliju
Kakvoj ba policiji hahaha. Ovaj sajt sprdancija prava Nema 5 %ljudi normalnih. Ovo treba gasiti pod hitno!Prijava policiji!
Da li si bio kod njeTo hoćeš da te bičuje? Ovo je domina. Bičuj me Stojane.
Da li si bio kod nje
Druze znam sta je cura opisala i znam nen oglas 2,3 godine vec ,zato te pitam da li si bioCura je opisala da je domina.
Nisam još za psihijatrije.Druze znam sta je cura opisala i znam nen oglas 2,3 godine vec ,zato te pitam da li si bio
meni ovo jako dismr. nekak predobro da bi bilo istinito. dogovorio sam nacelno preko insta za sutra (bez opisa usluge i cijene) ali budem jos dobro razmislio i istrazioJe li iko išao kod ove?
Fake, trazit ce ti xbon, i onda blokirati ako uplatis.meni ovo jako dismr. nekak predobro da bi bilo istinito. dogovorio sam nacelno preko insta za sutra (bez opisa usluge i cijene) ali budem jos dobro razmislio i istrazio
Vrijedi bolje je nego drkati hehehehheDaj neka neko napiše za ovu iz Tešnja vrijedi li trošiti pare i gorivo![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|