ozyman894352
Active member
I ja cekam da dodje ponovo, zato sam je i "bookmarkovo", ukoliko naleti opet, da je kontaktiram. Bile su 2x u zanjih mozda 4-5 mjeseci. Valjda ce opet dociAuu ova je top. Imate li info hoce li uskoro opet u Sa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cekam da dodje ponovo, zato sam je i "bookmarkovo", ukoliko naleti opet, da je kontaktiram. Bile su 2x u zanjih mozda 4-5 mjeseci. Valjda ce opet dociAuu ova je top. Imate li info hoce li uskoro opet u Sa
Jebo tebi balija Malo mater bezobraznuOvdje samo balije jebu
Ima li ista u Krajini da se posprica ili i mi moramo za federaciju zapicit
Izgleda i bolje u živo, ali je krme blago rečeno. Ima tako moćno tijelo ali stvarno ne vrijedi. Sve preko kurcaSteta, bas brutalno izgleda. Je li i uzivo ovakva?
Brate ova ti je top. Ljepsa je nego na slikama i cura je puna energije. Trudi se zivotom da ti bude lijepoMislio sam ici kod nje prije par dana, ali se predomislim u medjuvremenu, javi je li cemu, pretpostavljam da su slike njene. Primjetio sam da vecinom ove ruskinje/ukrajinke i slicne stavljaju lazne slike, ili ako su iz agencije. Ove brazilke kad dodje, vecinom su njihove slike.
Eno je u Albaniji...eto nje do marta opet dobra je, a nije skupa...potvrđujemI ja cekam da dodje ponovo, zato sam je i "bookmarkovo", ukoliko naleti opet, da je kontaktiram. Bile su 2x u zanjih mozda 4-5 mjeseci. Valjda ce opet doci
Nisu sestre, možeš ih zajedno unajmitihaha da, sjecam se da smo google translate koristili, ona joj cimerica (navodno sestra) zna engleski barem dovoljno da se moze normalno pricati, rekoh trebat ce nam ona da sjedi u cosku soba da prevodi, ali eto snasli smo se
https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=Zo6f81iCAcCxZS2fYrR7Tw&c=2448
Je li iko bio kod ove djevojke, vidim vec dugo se oglašava, pa moze li mi reci neko neka iskustva ako je imao sa njom
Moderatori banujte ovu retardu pa nek nastavi koze jebavat seljačinaOvdje samo balije jebu
Ima li ista u Krajini da se posprica ili i mi moramo za federaciju zapicit
Otkud znas onda da se bavi tim ako sve blokira065 708 958 nova roba u BL ali sve blokira
Smradu jedan, jebo ti balija mamu. Koji si ti kreten, glupsonu. Nisi ti u vinklu nikako. Idi jebi dodi familiju, krme glupoSpricajjjj baliju
Kakvoj ba policiji hahaha. Ovaj sajt sprdancija prava Nema 5 %ljudi normalnih. Ovo treba gasiti pod hitno!Prijava policiji!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|