Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti Care budale! Zbog papanluka i seljakluka ovih džentlmena i sumarskih jebaca sve "kurave" (žargonski tj seljački receno) su pobjegle vani ili se povukle i rade samo sa odabranom klijantelom.Tipa Alma Negra i sl.U Sarajevu su ostale zadnje klosarke narkomanke i kleptomanke koje se jebu za 50,100km.Tipa Aida debela, Elhimana kleptomanka i narkomanka Ella narkomanka. Kad je vidim na slikama fakat pomislim da je fasovala hiv. Čudi me samo ova Crnka, da je pametna da odvoji klijantelu i udara po ušima ali njena stvar. Boli me kurac koliko se zacijeni ako imam love platim ako nemam jebem curu i vozdra. Ovde masa jebe pa pljuje. Ili na pljuje pa izjebe.Jos sz cjenka, hahah. Koji karakter od ljudi.Popusis ti frajeru Sergiu karu malo. Ja sam samo realan a ono sto je za mene realno za tebe je cista glipost. Zato pola foruma i jesu debili.
Citiraj sta je glupost sto sam napisao osim tebe.
bas je naporan likVise gluposti na jednom mjestu nisam procitao od ovih postova @SergioTacchini
Frajer je ocaran i dirnut ulogom kurve u drustvu.On je naprosto njihov best frendek.On se dopisuje sa njima , pita ih kako su? , trebal im posuditi?, ima li sta da ih kopka? , dira li ih ko? Kakve smetnje nalazi u sirenju vlastitog obrta ? Jel joj beneficiran radni staz? Cak lik i place sa njima kada im je tesko rasiriti noge, pa onda Sergio uleti i rasiri da posao ne trpi.
Nisam već sam svakako jeboTi ginekolog, pregledao je pa zakljucio dijagnozu. Jesi li se obukao i izasao nisi nam rekao? Ne seri ziv bio!
Ahahahah sta je, prpa guzici, guzio si pa lik sad iznio nesto sto bi te moglo zabrinuti i sad ideš u odbranu kuravele koju jebe ko zna ko i kako!?Ti ginekolog, pregledao je pa zakljucio dijagnozu. Jesi li se obukao i izasao nisi nam rekao? Ne seri ziv bio!
Mozda su hemoŠalu na stranu Lana BL ima sifilis.
Nikad ne jebite ako imaju one bradavice oko šupka, moguće da su sifilis bradavice a ne HPV. Nemojte ni pare nazad tražiti samo se obucite
Mozda su hemeroidiŠalu na stranu Lana BL ima sifilis.
Nikad ne jebite ako imaju one bradavice oko šupka, moguće da su sifilis bradavice a ne HPV. Nemojte ni pare nazad tražiti samo se obucite
Baš se osjećaš izjebanim ovdje? Naravno da yebem. Kakva je to floskula da ako je neko ovdje na forumu to automatski znači da ne jebe ?A jel izjebes ti sta, cisto ono samo pitam.? Ili si ovdje iskljucivo da mi se prikacis na svaki post?
Vidim sad tekAmarinho, ovo ti je muško brate. Trandža.
Sve koje ti traze pare unaprijed, nebitno koju cifru, to je sve 99% prevara. Musko stoji iza profila u vecini slucajeva, a nije iskljuceno da ima i bezobraznih zenskih manijaka pa na taj fazon varaju i ciljaju na onu prvu cifru , ono "pola sad" i to im je dovoljno od jednog prevarenog lika. Njima je cak i lakse manipulisat jer se mogu slikat i slati slike bez lica naprimjer pa da covjek povjeruje da je sve ok.instagram.com
Aa ova u Mostaru? Trazi uhaprijed Xbon pola pa pola kasnije... prevara jel tako?
Pozdrav ima ova jest da je malo starija oko 40+ ali je sex vrh https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=HymVJck9hjuvqRngkmrsoA&c=2448Pozdrav ako ima ko iz Sarajeva provjereno da je dobra, moze i razmjena brojeva bio sam kod dosta njih
Ova je luda 1000% Jos je dobro kad trazi unaprijed prijatelj je otisak kod nje imali sex ona sve snimala kasnije ucjene tamo vamo jedva se izvukaoinstagram.com
Aa ova u Mostaru? Trazi uhaprijed Xbon pola pa pola kasnije... prevara jel tako?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|