Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate nije to nimalo za gledanjeKoje to
Jeli imas brojeva za zamjenuCovjek napisao recenziju
pozz daj nekePozdrav imam neke brojeve iz Mostara ako je neko voljan za razmjenj?
Hahahahahha, opušteno bolan, pusti retarde što hejtuju razlog zbog kojeg smo svi ovde. Naleti u Bijeljinu da se opustiš maloMa napusis se ti meni kurca , uz duzno postovanje gospodine!
Ako ti se ne cita nemoj da citas, ima pravo da se oglasava ko gdje hoce. Ako ti smeta nemoj ni da ulazis na forum. Necu vise odg na ove gluposti.. tjeras me da budem prosta hahaha
Pozdrav imam neke brojeve iz Mostara ako je neko voljan za razmjenj?
[/QUO jesu li brojevi stari ili novi
Nea šta ti si prao zajeban lik!Zar ima pravo da se oglasava “ko gdje hoce”, to evo prvi put cujem. Razumim da imas neke psihicke probleme cim radis to sto radis, a plus sto se promoviras na ovom forumu svakodnevno, sta je jel to nije bilo posla? Ti ces meni rec ocu li ja ulazit na forum, jebes se za 150 maraka i ti da pises nesto, bolje zatvori se u kucu.
A ova dva pacijenta tacchini i richard sharpe ocito nemaju novca da te plate, pa te brane svaki dan ko neki ljudski odroni i nadaju se da ces im dzaba dat.
Zar ima pravo da se oglasava “ko gdje hoce”, to evo prvi put cujem. Razumim da imas neke psihicke probleme cim radis to sto radis, a plus sto se promoviras na ovom forumu svakodnevno, sta je jel to nije bilo posla? Ti ces meni rec ocu li ja ulazit na forum, jebes se za 150 maraka i ti da pises nesto, bolje zatvori se u kucu.
A ova dva pacijenta tacchini i richard sharpe ocito nemaju novca da te plate, pa te brane svaki dan ko neki ljudski odroni i nadaju se da ces im dzaba dat.
Pozz,ne javljam se često ali svakako pratim forum. Ne znam stvarno šta ti majstore radiš ovdje? Ono član si i volio bi nešto saznati,možda broj od neke lijepe djevojke koja će tebi dati besplatno jer si za razliku od svih nas drugih ovdje visoko moralan. Ili si ovdje da ktitikuješ prostituciju?Zar ima pravo da se oglasava “ko gdje hoce”, to evo prvi put cujem. Razumim da imas neke psihicke probleme cim radis to sto radis, a plus sto se promoviras na ovom forumu svakodnevno, sta je jel to nije bilo posla? Ti ces meni rec ocu li ja ulazit na forum, jebes se za 150 maraka i ti da pises nesto, bolje zatvori se u kucu.
A tebe ne bi niko ni za 2km opusti se svako radi sta mu se radiZar ima pravo da se oglasava “ko gdje hoce”, to evo prvi put cujem. Razumim da imas neke psihicke probleme cim radis to sto radis, a plus sto se promoviras na ovom forumu svakodnevno, sta je jel to nije bilo posla? Ti ces meni rec ocu li ja ulazit na forum, jebes se za 150 maraka i ti da pises nesto, bolje zatvori se u kucu.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|