Ma ko je paradajiz presolio i pi*ku na*ebao ? HAAHAHAHHHAHAHAAHAHAAHI još da nadodam mislim da sam u pogrešno vrime došao hahaha ispred tog kreveta kondom otvoren mislim da je netko prije mene dobro dobro izjebao hahaha nisam sretnik hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko je paradajiz presolio i pi*ku na*ebao ? HAAHAHAHHHAHAHAAHAHAAHI još da nadodam mislim da sam u pogrešno vrime došao hahaha ispred tog kreveta kondom otvoren mislim da je netko prije mene dobro dobro izjebao hahaha nisam sretnik hahah
Plavka jeste, ali to nije onahttps://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=0bugTJ0j9r9IqQgs0u9vcg&c=2448 Da li ima neko neka iskustva ili je laznjak ,jer uskoro sam u Sarajevu
Znaci nisu njene slike ,ali je stvarna ako sam shvatio dobroPlavka jeste, ali to nije ona
Druze ne znam koja je potreba za prozivanjem cure na forumu. Cura je sigurno jedna od najboljih u svom poslu, licno sam se uvjerio a druga stvar je sto ti i takvi kao ti ubijate dosadu na ovom forumu i nemate prebijene marke u dzepu da bi uopste stupili u kontakt sa nekim poput crnke
Jedna od malobrojnih koja radi taj posao a i zavisi sa kakvima si dosad bio. To nije razlog da prozivas druge nego da ostaviš recenziju a ne da dižeš je u zvijezde iz razloga tebi samo znanih.Druze ne znam koja je potreba za prozivanjem cure na forumu. Cura je sigurno jedna od najboljih u svom poslu, licno sam se uvjerio a druga stvar je sto ti i takvi kao ti ubijate dosadu na ovom forumu i nemate prebijene marke u dzepu da bi uopste stupili u kontakt sa nekim poput crnke.
Nisam za saradnju u wc-u, radije ću platiti hotel i lux servis djevojkuIzgleda da se ti nisi uspio dogovorit sa njom.
Volis prljavo I to je ok, ja više dirty varijantu, eto nađe se jaraneZa moj ukus odlična a o ukusima se ne raspravlja tako da. A nije sve ni u izgledu bio sam s jednom crnkinjom u Norveškoj ne izgleda nešto al ono što sam dobio je vrhunsko tako da nije mjerilo ni izgled nit išta ovisi na šta naletiš
Javis se na broj pa dobijes informacije,moje slike se ne dijele naokolo... pozVidim mnogo se ova Crnka spominje,moze li neko tko je bio napisati kako izgleda ili ako ima kakva slika da se vidi??
Pa sve zavisi i do samog muskarca nije samo do nas žena ,nemamo čatobni štapić.Jedna od malobrojnih koja radi taj posao a i zavisi sa kakvima si dosad bio. To nije razlog da prozivas druge nego da ostaviš recenziju a ne da dižeš je u zvijezde iz razloga tebi samo znanih.
Pa nisam toliko lud dat 300 km za sat se
Jbg svaki uzitak se placa pa sad vidi sa kojom cesPa nisam toliko lud dat 300 km za sat sexa.
Crnka je top sinoc sam bio kod njeVidim mnogo se ova Crnka spominje,moze li neko tko je bio napisati kako izgleda ili ako ima kakva slika da se vidi??
ja bi platila sve troskove. kako da stupim s njom u kontakt imas li broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|