Maximus123
Member
Imas lu broj od te Emine ?Nermina al sad izgleda nije sa njom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas lu broj od te Emine ?Nermina al sad izgleda nije sa njom
NermineImas lu broj od te Emine ?
Ko su te sadNeko broj od grofice Pamy i plave Ramayane? Unaprijed zahvalan
Druže ja te fino pitam šta nudi, a ti mi bacaš screenshot sa njenog story-a. To vidim tamo na instagramu i sam. Pitao sam te za uslugu. Šta ulazi u tih 150 eura! Da ne kažem: volil kurac makar ko majmun bananu.
Koje dvije?Pozzz..ima li ozbiljni na ovom forumu sve neka prepucavanja..pitam jeli neko bio sa dvije iz BL OGLASAVAJU SE NA sexs oglasima...
Joj video je letos, došla do stola reko' bona ajde dalje ha ha 200 kila ima fuj a dupeta nigde haha faca katastrofa vijugava linijica ba gdje su one napucane usnice sa IG hahaha jaoo jarani nije lako ha haIlmaa.02 na insta 0603120528Mostar
Pogledajte prilog 4744
Opet si u svojim snovima, sumnjam da si igdje isao vani po tome kako i sta pises , srecom imas tv pa mozda pogledas kako je vani. Ja sam ovdje, tu zivim, a budi siguran da sam puuunnoo vise prosao od tebe i pogotovo dobrih cura, i sada isto ali nedam tolike pare ne zato sto nemam kao sto ti kazes nego iz principa.Ja sam vani živio dok si ti mozda bio jos u pelenama. I kakve veze ima prostitucija u Bih i Crnka sa situacijom negdje tamo.
Jel se ti javlja s vana ili prostora Bih. Tema je iskustva i recenzije na prostorima Bih. Ako pohvalim neku devojku ili ženu ovdje ne znaci da sam im menadzer.
Da li je ona sretna ili nije to je samo njena stvar,vi treba da karate a ne da ovdje polemisete ko je sretan i ko ima para ili nema. I da, kada karate koristite kondom. Obavezno!
Znaci Crnka je postala nesto kao Lana iz BL, bezvoljna?Na šta dođe forum….
4-5 likova samo pravi nove profile i spamaju sadržaj međusobnim prepucavanjima…
Al hajde
Evo malo konkretnih recenzija
Crnka
Izgled 7/10
Faca 10/10
Ljubaznost i usluga 9/10
Sex 5/10
U zadnje vrijeme preumorna, bez volje, želje bilo čega, kada svršiš, povraća joj se na spermu
Ilma - Mostar
Izgled 9/10
Faca 9/10
Ljubaznost i usluga 9/10
Sex 9/10
Maryana Rose
Sve je bilo 10/10
Mozda drugo najbolje iskustvo sa prostitutkom u životu
Jedan od razloga zasto iskreno ni ne pisem vise na forumu pretjerano. Rijesimo se jedne budale, stvore se nove 2-3.Na šta dođe forum….
4-5 likova samo pravi nove profile i spamaju sadržaj međusobnim prepucavanjima…
imas crnku anu. vidi koju str. unazad za telefonImal sta za Sarajevo veceras
Izgleda da se ti nisi uspio dogovorit sa njom.Joj video je letos, došla do stola reko' bona ajde dalje ha ha 200 kila ima fuj a dupeta nigde haha faca katastrofa vijugava linijica ba gdje su one napucane usnice sa IG hahaha jaoo jarani nije lako ha ha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|