Samopouzdanje*; iskače*...Juce sam bio lijep, frajer s lovom danas sam u modu da sam pametan. Bas mi podižes samo pouzdanje, prosto mi se ne ide odavde. Produžavam godisnji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samopouzdanje*; iskače*...Juce sam bio lijep, frajer s lovom danas sam u modu da sam pametan. Bas mi podižes samo pouzdanje, prosto mi se ne ide odavde. Produžavam godisnji.
Napredujemo...edukacija je urodila plodom.blagodarimIskace li tebi sta osim glupih izjava? Od 36 poruka koje si napisao ne zna se koja je gluplja.
na cemu temeljis ovu tvrdnju?sta predlazes tu ilmu puna bolesti
Bebo,sretan ti praznikMa braavo
moze li kontakt od Maje FojnicaNemam trenutno lonac nista pametnije. Jaja su mi puna ega trenutno, evo razmisljam gdje cu, posto sam s lovom. Da li da idem kod Crnke na sex, Maje u Fojnicu ili Marine na masazu. Da me isprazne.Jel ono Crnka danas u Sa, zna li neko?
Tuzla od nedelje ??066278871
Ako je neka zaražena pa neko napiše ok ali da zna sigurnona tome sto se jebe s 5 razlicith u 3 dana a jebalo je i bez kondoma dosta ekipe
Ima u mos kraj binga tamo uvecerDa li neko poznaje mjesta u kojima jos uvijek ima prostitucija pored ceste ,jer sjecam se jos perioda dok nisam poceo raditi bili je dosta takvih mejsta poznatih sirom drzave
imam jaIma li neko kontakt od ove Nermine?
De ti nama reci za koliko se jebe, nema veze što je bolesna, dobra je, ošurit ćemo je prije karanja.na tome sto se jebe s 5 razlicith u 3 dana a jebalo je i bez kondoma dosta ekipe
Tazi 150 euraDe ti nama reci za koliko se jebe, nema veze što je bolesna, dobra je, ošurit ćemo je prije karanja.
Kako kome nekom da i za 100Tazi 150 eura
Dobra je samo male ciceNisam ne brini dodjes pa se uvijerim
Sta nudi za tih 150 eura? Gleda li na sat? Jel valja čemu, mislim jel se trudi?Tazi 150 eura
kao sumo hrvaci u JapanuH
Kao da je neko tepsijom opalio po dupetu
Nisam ne brini dodjes pa se uv
Pa nisam toliko lud dat 300 km za sat sexa.Nisam ne brini dodjes pa se uvijerim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|