Ma zezam se hahahSto da ne govorim kad je bilo sve Top
Drago mi je da je tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zezam se hahahSto da ne govorim kad je bilo sve Top
Brzo ,10/15danaKad u Mostar dolazis?
Sta bola 200 kila likusa ako ima 70 ubij me hahahJoj video je letos, došla do stola reko' bona ajde dalje ha ha 200 kila ima fuj a dupeta nigde haha faca katastrofa vijugava linijica ba gdje su one napucane usnice sa IG hahaha jaoo jarani nije lako ha ha
Je l moze kontaktPogledajte prilog 4761Imam i ovu kurvicu plavka prava zvijerka Pogledajte prilog 4762
Šalji kontakt ako je stvarno takoPogledajte prilog 4761Imam i ovu kurvicu plavka prava zvijerka Pogledajte prilog 4762
Rade, rade...isto kao i losioni protiv opadanja kose kod muškaraca i tablete za smanjenje potrošnje goriva....Zanima me jedna tema niko nije do sada pisao,Da li je neko probao one kreme za povećanje penisa iz sexy shopova,nisu ni skupi nešto,da li rade ima li neko iskustva ???
Cigancica kod Bosmala sto radi 70-80km uzima rade njih dvijeOdakle je gospodjica
Meni je radilo, ali ne onako kako reklamiraju, to je... Mjerio prije i poslije... Da ćeš postat bull, to nećeš, da će bit mslo bolje nego prije, možda hoće (meni je)... Ovisi kako tko reagira, nismo svi isti...Rade, rade...isto kao i losioni protiv opadanja kose kod muškaraca i tablete za smanjenje potrošnje goriva....
Neradi vise zvao ja prijePozdrav, je li imao neko iskustva sa ovom djevojkom ? Pogledajte prilog 4764
Pa da će ti biti dignut i tvrd, odložiti svršavanje to hoće sigurno, ali da će ti ga povećati za 5 cm...Kao i u balistici, penetraciju i ubojitost projektila ćeš sigurno povećati, ali postojeći kalibar oruđa jok!Meni je radilo, ali ne onako kako reklamiraju, to je... Mjerio prije i poslije... Da ćeš postat bull, to nećeš, da će bit mslo bolje nego prije, možda hoće (meni je)... Ovisi kako tko reagira, nismo svi isti...
Pa da će ti biti dignut i tvrd, odložiti svršavanje to hoće sigurno, ali da će ti ga povećati za 5 cm...Kao i u balistici, penetraciju i ubojitos projektila ćeš sigurno povećati, ali postojeći kalibar oruđa jok!Meni je radilo, ali ne onako kako reklamiraju, to je... Mjerio prije i poslije... Da ćeš postat bull, to nećeš, da će bit mslo bolje nego prije, možda hoće (meni je)... Ovisi kako tko reagira, nismo svi isti...
Slažem se... Proširio se... Duže mi treba da svršim... Mogu više puta, imam osjećaj nakon 7 dana pauze da bi i tačke izjebo... Koristio Maral gel, nekih 45 dana... Efekti su trajni (prošlo godinu dana od tretmana), a duži je za 1 cm, ili mi se smanjio trbuh, nisam siguran od čega je...Pa da će ti biti dignut i tvrd, odložiti svršavanje to hoće sigurno, ali da će ti ga povećati za 5 cm...Kao i u balistici, penetraciju i ubojitos projektila ćeš sigurno povećati, ali postojeći kalibar oruđa jok!
Bila njihova stranica u hr... Mala tuba, dosta skupo... Dostavljeno kombijem In time firme.... Bio više znatiželjam, nego da sam trebao...Gdje se uzima to? Daj br? Opalo mi je samopouzdanje, da bar kitu povecam
Da, a ono što me peivuklo je i činjenica da je biljnog sastava, nije kemijski preparat kao kapsule ili tablete...Sve sto je skupo je i dobro.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|