BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jel se Merima fakat udara za pare,pratim je na insta.trenutno je u Njemackoj a dok je bila u BiH svaku noc je izlazila u Bistru Vodu u Hotonju/Vogosca.Ne cini se od tog posla al ko zna.

Jel se Merima fakat udara za pare,pratim je na insta.trenutno je u Njemackoj a dok je bila u BiH svaku noc je izlazila u Bistru Vodu u Hotonju/Vogosca.Ne cini se od tog posla al ko zna.
Neznam makav je fazon stavit ime prezime i napisat kaze jel se udara? Pa ljudi imate matere sestre nekad cete djecu imati sta serete s imenima tim! Uredu znas je udaro je ti za lovu napisi jesam i stojim iza tog a ovako imena pisat jel se udara! Vidio je na insta u minicu i evo je udara se! Nisi ti ovdje napisao neko je prije tebe znam al neam kad trazit nemojte to radit glupo je osim ako neznas! Imam ja prvi fejk profil na insta i pisem
Mozel se biti kako s tobom haha
Kad koja vidi neka blokira neka i pita sta kako! Al ovo sranje nemojte radit s imenima

Aaa sad idem u sarqjevo ev ako imq ko kakav dobar broj neke bebitne godine samo da je dobra i cijena nebitna! 200/300! Samo da je top i da pruzi uslugu kakvu treba!
Zamolio bih bratski svoju naapacenu bracu svi smo mi ovdje u istim govnima hahah

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh