Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sta saznas, javiMerima Ahmetspahic ona plava na insta. Jel ima bilo ko neke provjerene informacije? Hvala.
Jel neko bio kod oveJel neko bio
Jebat naravnoJel ćeš na janjetinu il jebat?
A jbg valja i to ako nema mlado, daj neki kontakt ako moze. Hvala.Sve staro
Ne udaraJel se Merima fakat udara za pare,pratim je na insta.trenutno je u Njemackoj a dok je bila u BiH svaku noc je izlazila u Bistru Vodu u Hotonju/Vogosca.Ne cini se od tog posla al ko zna.
Hvala,tesko mi je bilo povjerovat da to radiNe udara
Pozz
Ima li neko broj od one Milf od 50+ sto radi iza Wila Parka u malim zgradicama, a nije Romkinja?
Neznam makav je fazon stavit ime prezime i napisat kaze jel se udara? Pa ljudi imate matere sestre nekad cete djecu imati sta serete s imenima tim! Uredu znas je udaro je ti za lovu napisi jesam i stojim iza tog a ovako imena pisat jel se udara! Vidio je na insta u minicu i evo je udara se! Nisi ti ovdje napisao neko je prije tebe znam al neam kad trazit nemojte to radit glupo je osim ako neznas! Imam ja prvi fejk profil na insta i pisemJel se Merima fakat udara za pare,pratim je na insta.trenutno je u Njemackoj a dok je bila u BiH svaku noc je izlazila u Bistru Vodu u Hotonju/Vogosca.Ne cini se od tog posla al ko zna.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|