Ko je taIma li neko broj od Alme Kare iz Mostara ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taIma li neko broj od Alme Kare iz Mostara ?
Ima li šta Olovo , KladanjIma li ista uskoplje, gornji vakuf?
Bio sam danas kod Maye, da ne preciziram lokaciju-u neposrednoj blizini BBI centra. Docek u bijelom ogrtacu ispod kojeg je crveni poluprovidni grudnjak i halteri, bez gacica. Uzeo pola sata-120 e. Engleski ne zna niti jednu rijec osim Hello pa je malo nezgodna tisina ali brzo se to prelomi. Potpisujem sve sto je Luka rekao, po meni jedina mana higijena i lice, tj cudan neki miris u doggy kad sam je prebacio. Sise jesu male ali je bas mrsava pa je i ok. Moze i snimanje, dodatno se placa 20 ili 30 eura pa ako uspijem opet otici definitivno moram i to uzeti.Mala je bomba... mazna bomba,.
120€ 1 svrsavanje? Mrsava? Na slikama neizgleda bas tako? Valjal sta guzica? A to sto kazes cudan miris valjda je smrad trebo si je podabrat malo! Lokaciju central uz brdo?Bio sam danas kod Maye, da ne preciziram lokaciju-u neposrednoj blizini BBI centra. Docek u bijelom ogrtacu ispod kojeg je crveni poluprovidni grudnjak i halteri, bez gacica. Uzeo pola sata-120 e. Engleski ne zna niti jednu rijec osim Hello pa je malo nezgodna tisina ali brzo se to prelomi. Potpisujem sve sto je Luka rekao, po meni jedina mana higijena i lice, tj cudan neki miris u doggy kad sam je prebacio. Sise jesu male ali je bas mrsava pa je i ok. Moze i snimanje, dodatno se placa 20 ili 30 eura pa ako uspijem opet otici definitivno moram i to uzeti.
Slike/realnost- 10/7
Sex-10/10
Higijena-5/10
Crnkinje inače imaju specifičan vonj, ne mora značiti da joj je loša higijena...Mrsko joj se prati, il joj picka smrdi na ribu
Posalji burazJavi se u pp
Ma ja sam ukupno imao sat slobodnog vremena, ona je prenagodna, mislim da bi i sat bez problema proslo a da nista ne kaze, ostao sam otprilike 45 min. Jeste mrsava, guzica je top ali gradena vise kao djevojcica. Sto se tice tog mirisa, ne znam ni sam kako da objasnim, nije riblji ali je cudan120€ 1 svrsavanje? Mrsava? Na slikama neizgleda bas tako? Valjal sta guzica? A to sto kazes cudan miris valjda je smrad trebo si je podabrat malo! Lokaciju central uz brdo?
Isto dagnje kad odstoji na suncu jedno 2h.Ma ja sam ukupno imao sat slobodnog vremena, ona je prenagodna, mislim da bi i sat bez problema proslo a da nista ne kaze, ostao sam otprilike 45 min. Jeste mrsava, guzica je top ali gradena vise kao djevojcica. Sto se tice tog mirisa, ne znam ni sam kako da objasnim, nije riblji ali je cudanlokacija u blizini BBI, ma napisi joj poruku i sve ces doznati sam
Jel moze neki kontakt u pp?Ima Zeljka Novi Grad starija teta
Slažem se, jednom bio sa crnkinjom, tako mi je odvratan taj smrad da neću nikad više ponoviti, i to nakon tuširanja, samo sam pušenje prihvatio, ostalo nisam mogaoCrnkinje inače imaju specifičan vonj, ne mora značiti da joj je loša higijena...
Brate ne znam sta je to bilo ali ja apsolutno nista nisam osjetio, ali to je mozda jer je tek bila stigla u Mostar i upravo otusirana. Ja sam je i lizao i jedino sto sam osjetio je da de navlazila a ni toBio sam danas kod Maye, da ne preciziram lokaciju-u neposrednoj blizini BBI centra. Docek u bijelom ogrtacu ispod kojeg je crveni poluprovidni grudnjak i halteri, bez gacica. Uzeo pola sata-120 e. Engleski ne zna niti jednu rijec osim Hello pa je malo nezgodna tisina ali brzo se to prelomi. Potpisujem sve sto je Luka rekao, po meni jedina mana higijena i lice, tj cudan neki miris u doggy kad sam je prebacio. Sise jesu male ali je bas mrsava pa je i ok. Moze i snimanje, dodatno se placa 20 ili 30 eura pa ako uspijem opet otici definitivno moram i to uzeti.
Slike/realnost- 10/7
Sex-10/10
Higijena-5/10
Neko broj neke iz Krajne.Bihac,Cazin,Petrovac.imam par finih iz Sarajeva,mladzih i starijih.
Pozdrav iz sarajeva moze boj od tih starijihNeko broj neke iz Krajne.Bihac,Cazin,Petrovac.imam par finih iz Sarajeva,mladzih i starijih.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|