Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
Moze li broj u pp. Imam i ja nekih za razmjenuBio sam ja vise puta,nema sta za reci
Grudi su petica,(posto je mlada ne vise joj grudi,stoje kao da su slikoni)
Fine usne zubi ma sve,ima i svoj smjestaj
150KM sat
Urbana djevojka kad dodjes pice ti dadne,zajebancija prica, pa onda sex nema zurbe
Ne znam iz kojeg razloga ali radi samo sub i nedeljom,eventualno petak nekada
Lido zar ti tako svom Zdravku?Jesam zdrava sam gospodjo .Taman ruku pod ruku ti i ovaj bolesnik sto mu treci profil Zdravkoherbiko fuj fuj
Budi originalan, maloćunašubas je i on malocunas.. br.4 buahahahahahahh
I tamo ces platitZakljucak.
Svaki put kad se digne da se ide kod kurve,jednostavno izdrkati i staviti 100 u kasicu. I za par mjeseci otici na turisticki u ZG ili BG a mozda i do Austrije.
Upamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujeteMoj lijepi maloćunaš ložim te, ja sam pun ljubavi, Lidija će potvrditi![]()
Kud ćeš originalnije,Neuzimaj me u zvalje bolesne 3 put se sreli vise necemo prihvati bijedni maloćunasu i zarazo odnekud si pokupio zaraze cim to spominjes
A zasto ti mene uzimas usta da bi jadovana opisao.Sta ja imam s budalom koju sam blokala jer se nije znao ponasat i sad se budala osvecuje .Vise me ne spominjite niti bijednik ni ti .zbogom sa ovog lazljivog foruma budale piskaraju sa laznih profila.dno dna da se to i cita a ne da se uzima kao istina.to rade samo budale.byKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Znas maloćunaš koliko me boli neka stvar sta jedna kurvica misli i pise o meniKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Kakvo izivljavanje jadna? Nisam ti ja pisao da imas sifilis nesretniceUpamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujete
Oćekujemo sada da se Alma oćitujeUpamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujete
Popusi ga ti Ivanu Mariću, morao sam deaktivirat fb rad ove nesretniceLidija jel istina da Ivan Maric voli i da ga prima.. Pitam za ove sto traze cross i cd po Mostaru
Meni je i ovdje tako. Isto kao i u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji.Deportuješ nas u Njemačku i svi su zemljaci i ko braća...Bošnjak iz Kaknja, Srbin iz Modriče, Hrvat iz Busovače - svi za jednim stolom u kafani, svi su zemljaci.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|