BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jebote udjes u Ljubavni oglasnik i samo svadje, prepucavanja, napusavanja..
Sta vam je ljudi? Pitajte za djevojke, dajte kontakte ako ste bili kod neke.. pomognite da ljudi jebu..
A sta ces jbg, kad ima ovih par koji ocigledno nisu psihicki stabilni, otvoris forum par stranica nekog prepucavanja i nekih wannabe alfa muzjaka. Ne mozes do normalnog posta doci dok prelistas sve ove nebuloze. :rolleyes:
 
U biti si kamenjarac šovinista koji podržava magarca koji tvoje prve susjede i sudržavljane naziva kozojebcima, i ti kao i ovaj tvoj sugrađanin @romantica
Bolje je biti i kozojec nego "jebač" jeftinih mostarskih kuravela pa onda se kasnije češete po otečenom kurcu i jajima i plačete i tražite od tih istih kuravela da vam predoče rezultate testa na HIV.
Kuravela ti mama i tebi i njemu.Sami pitate sami odgovarate.On spominje polne bolesti sa tri profila ja nista nevjerujem dok dokaz crno na bijelom ne pokaze .on ga ne pokazuje i pptvrduje da laze .I sam vidis o kojem je liku bolesnom rijec ja njega kad sam blokala on je poceo izmisljat.nek pokaze dokaz sta prica.ja se nebavim testovima i zdrava sam.tko nwvjeruje nek zaobide .ajde nek se javi kome sam naudila ja ..Aj mediokritetcici bolesni zbogom nebavim se pisanjima vec mi muka dok sam ovo napisa.
 
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.

Kakav si ti bjednik i smrad da se stidim one putovnice koju imam.Sjeme ti jebem ono bjedno nacionalisticko.Ko su ti bolan Turci ? Sta te to uce u skoli i kuci ? Sa kakvim ti retardima zivis debilu? Ko te odgojio ? Ko ti je usadio i stvorio taj retardirani mindset ?
Kakav si ti covjek kad zelis nekom zlo ? Ko ti je sta krivo uradio ? Daleko je tebi Turska kralju , daleko da bi imao doticaja.Bjedo jadna i nepismena.Ti ces nam reci ko je Turcin a ko Europejac.

E jesi gospodin.
 
Bio sam ja vise puta,nema sta za reci
Grudi su petica,(posto je mlada ne vise joj grudi,stoje kao da su slikoni)
Fine usne zubi ma sve,ima i svoj smjestaj
150KM sat
Urbana djevojka kad dodjes pice ti dadne,zajebancija prica, pa onda sex nema zurbe
Ne znam iz kojeg razloga ali radi samo sub i nedeljom,eventualno petak nekada
Moze li broj u pp. Imam i ja nekih za razmjenu
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh