Imas li joj brojIma neka u Lukavici nova plavka Jelena. Znal ko sta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li joj brojIma neka u Lukavici nova plavka Jelena. Znal ko sta ?
Imas li joj brojKako se zove ta ??
Moze broj od amele 91Ona voli sex, a ovi ovde ne jebu i sviju samo pljuju.
Sve je sumjektivno, nije skupa ona, tako da vidi ssm.
Nemam nista , nego sam cuo od nekih momaka sto su pricali , da je bas dobra plavka i da se zove Jelena. I da je iz Lukavice . Pa ako neko nesta zna nek pise.Imas li joj broj
Da pičkice aj sad budi opet hrabar pa prijavi mi profil za spam, ti i ova 3 pizdunada li je to nas prijatelj 'cunastosedizesamoakomusestastaviusupak' ))))))))
Moze broj u ppPozdrav
Je li moze neki kontakt u pp.
Lp
0671030421Nemam nista , nego sam cuo od nekih momaka sto su pricali , da je bas dobra plavka i da se zove Jelena. I da je iz Lukavice . Pa ako neko nesta zna nek pise.
Samo me nemojte peglati,eto vam broj pa vidite s njom,šta,kako,gdje, zašto,s kim,s čim,zbog koga....zbog čega0671030421
Jel ova Plava drug ?0671030421
Yeah,al nije jeftina,mislim u rangu sa uslogomJel ova Plava drug ?
Ivane Mariću pičketino jedna, nije ti on spamovao profil nego si se ti pičko uplašio što te je Lidija prokazala i otkrila ti identitet pa si pobjegao sa foruma. I neka si pobjegao, imaš i te kako razloga za to debilu jedan, samo polako...budeš se uvjerio.Da pičkice aj sad budi opet hrabar pa prijavi mi profil za spam, ti i ova 3 pizduna
Imaju dvije,starija oko 40,mladja oko 23,i nemaju nijedne druge...Yeah,al nije jeftina,mislim u rangu sa uslogom
Mladja je betonImaju dvije,starija oko 40,mladja oko 23,i nemaju nijedne druge...
Je li mladja na istom broju?Mladja je beton
Ne dijelim ja plate...nisu plate kod mene,ja samo vijest čitam...vijest halooJe li mladja na istom broju?
Jebo me broj da me jebo...pa me opet jeboNe dijelim ja plate...nisu plate kod mene,ja samo vijest čitam...vijest haloo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|