Nista nisi poslao u pp.Moze i meni brVidi ti moje lijepe drage Crnke, pola sata 150 km a u najavi i 200 km
MashAllah @Crnka pa ti si puna k'o brod i prava si mirazka
Da znaš da ću te oženiti, biti ćeš moja il' ničija
Amin JaRabbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista nisi poslao u pp.Moze i meni brVidi ti moje lijepe drage Crnke, pola sata 150 km a u najavi i 200 km
MashAllah @Crnka pa ti si puna k'o brod i prava si mirazka
Da znaš da ću te oženiti, biti ćeš moja il' ničija
Amin JaRabbi
Ivan Marić koji je imao nick Mostar83 je ugasio svoj profil i pobjegao sa foruma jer se uplašio da ga neće neko izdegenečiti obzirom da ga ta djevojka iz Mostara Lidija ovdje razotkrila u potpunosti, od identiteta pa svega ostalog.aloo.. pa gdje nestade cunastosenedizebezdamuudjestausupak, dodje mi da napustim forum ako njega nema..
066278871Nista nisi poslao u pp.Moze i meni br
I ja tebe@Crnka VOLIM TE !
Ćiri bu ćiri ba hahahhaahaa najjacaPomocu magije
066278871Kontakt neki?
Joj tebe ometaš mi posao sa strankinjama neka ide u svoju zemlju pa neka radiDanas sam bio kod ekstra brazilke. Obzirom da joj je danas bio zadnji dan u Sa dogovorili smo 50 eura za sat vremena. Pusenje ok, sex dobar, ona ljubazna, mana sto ne zna engleski. Na kraju sam je uspio ubjediti da joj svrsim po faci tako da sve u svemu za pare koje sam dao sam dobio i vise
Nisam romkinja ali ima 100 stepeniIma li kakav kontakt od romkinja Sarajevo?
Crnka sadOzeni me i shvaticu te ozbiljno
CrnkaNisam romkinja ali ima 100 stepeni
Mmmm dodzi dodziCrnka sad
Crnka
Nisam bio JOS UVIJEK sa tobom ali si si super.
Pozitivna svaka cast.
@Crnka radi tebe sam se ovdje registrovao.......zesca pozitivaMmmm dodzi dodzi
Hahaha pa jesam pozitiva
Šta je to ljubavi moja, haman slabo danas mušterija pa se tuče po komentarima na forumu ?Mmmm dodzi dodzi
Hahaha pa jesam pozitiva
bila jedna u IS iz BL..........masirala 10 i pojebala se 10+.........imam broj al vise nije aktivan.......nestala jeIma li neko brojeva za razmjenu.. Banja Luka.. Neka dobra maserka
Crnka sorry što ovako upadam ako si za druženje sa ok muškarcem javi se,LpOzeni me i shvaticu te ozbiljno
Jbg.. Nista nam to ne znacibila jedna u IS iz BL..........masirala 10 i pojebala se 10+.........imam broj al vise nije aktivan.......nestala je
Haahhaha nije slabo nikad samo nmg toliko da se trosim hahahah vrijeme za topli obrokŠta je to ljubavi moja, haman slabo danas mušterija pa se tuče po komentarima na forumu ?
066278871Crnka sorry što ovako upadam ako si za druženje sa ok muškarcem javi se,Lp
Sarajevo 066278871Sta ima provjereno podrucje Mostara i okolice, Banja luka, Sarajevo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|