Danieli_89
New member
Ako ima neko ozbiljan, korektan da se javi u pp da razmjenimo kontakte. Samo ozbiljno i provjereno. Tuzla i okolina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojLjudi moji, pa dokle više pitanja. Jebe li ovdje iko' išta? E' moj @Denni veliki si ti glupan kao i ja sam, najbolje ništa ne objavljivati. Pa @Crnka objavila 100X svoj broj pa opet likovi traže. @Marko592 za tvoju info. sve one koji nemaju 1,00KM na računu da pozovu, ovo je Marina iz Sarajeva. Od ponedjeljka radi u BL i ostaje 10-ak dana. Ima i oglas za BL dodatno aktivan na Super oglasima. Koristi stari broj al' je nema na OLX-u. Ko ne želi ići neka curu ne smara. Mi koji već idemo i znamo šta se nudi, toplo vam je preporučujemo. Nema svrhe da postavljate dalje pitanja u PP.
Imaš na Super oglasima, al' se info za broj plaća 0,20KM+PDV.Moze broj
Ma to je sprdnja valjda su svi skontali.A sad ozbiljno da nam kazes o Valentini da li se tu nudi samo masaza ili nesto vise?Imaš na Super oglasima, al' se info za broj plaća 0,20KM+PDV.
Imaš i jednostavnije načine, naravno i besplatne. Al' to nije interesantno, lakše je tražiti broj...
Ima broj,ali mi moraš reći koji ti je telefon.Samo ako je Samsung plave boje javiće se,ako je žuti ništaMoze broj od tih 40 godina
Komentar ti je nidje veze...Kod ove crnke sise pravoslavke. Mozes ih samo sa tri prsta maziti. Ravna, nisam znao s koje strane da je potapsem po ledjima ...
Već je pun forum recenzija vezanih za dotičnu. Radi se o djevojci sa više umjetničkih imena, oglasnih platformi i telefonskih brojeva. Jedan od njih je i najčešći "MARINA DOMINA"...Ma to je sprdnja valjda su svi skontali.A sad ozbiljno da nam kazes o Valentini da li se tu nudi samo masaza ili nesto vise?
Ne mogu da prešutim bgm,sve neću,al hoću,baš hoću.Marina Domina pod jedan nije djevojka,već tetka od 45 min.Drugo,na slikama i uživo ne dao bog nikome.Ova ima sise,ali sise koje vise,čudnog oblika i boje.U glavi izgleda kao konj,a ima i par,ali samo par konjskih zuba koji vire iz vilice.Radila u Tibrinim zgradama,i prvo kad dodjete vas fol isprepada kao ako se ne budete ponašali po pravilima zvaće momke da vas nauče pameti.Ti momci su njen tzv.muž koji čeka ispred haustora i odbrojava vrijeme dok ste na terminu.Recenzija:Zaobidjite u najširem mogućem luku koji postoji...bacate pareVeć je pun forum recenzija vezanih za dotičnu. Radi se o djevojci sa više umjetničkih imena, oglasnih platformi i telefonskih brojeva. Jedan od njih je i najčešći "MARINA DOMINA"...
U poslijeratnom Sarajevu prva poznata prostitutka nije imala jednu nogu,i radila je u Velikom parku,po legendi.U zadnjih deset godina jedini pravi na nešto nalik,tj.lažem,fakat je bila prava mačka iako sa malo više kila,je bila Dada sa AP,radila u Tibri,Aerodromskom...ne radi više.Sve ostale su krezube,nidje veze baburine koje samo gledaju da vam uzmu lovu što prije,a vama se od gadjenja isto žuri da ih zaboravite što prijeNe mogu da prešutim bgm,sve neću,al hoću,baš hoću.Marina Domina pod jedan nije djevojka,već tetka od 45 min.Drugo,na slikama i uživo ne dao bog nikome.Ova ima sise,ali sise koje vise,čudnog oblika i boje.U glavi izgleda kao konj,a ima i par,ali samo par konjskih zuba koji vire iz vilice.Radila u Tibrinim zgradama,i prvo kad dodjete vas fol isprepada kao ako se ne budete ponašali po pravilima zvaće momke da vas nauče pameti.Ti momci su njen tzv.muž koji čeka ispred haustora i odbrojava vrijeme dok ste na terminu.Recenzija:Zaobidjite u najširem mogućem luku koji postoji...bacate pare
Govorim o milf damama,da ne bude zabuneU poslijeratnom Sarajevu prva poznata prostitutka nije imala jednu nogu,i radila je u Velikom parku,po legendi.U zadnjih deset godina jedini pravi na nešto nalik,tj.lažem,fakat je bila prava mačka iako sa malo više kila,je bila Dada sa AP,radila u Tibri,Aerodromskom...ne radi više.Sve ostale su krezube,nidje veze baburine koje samo gledaju da vam uzmu lovu što prije,a vama se od gadjenja isto žuri da ih zaboravite što prije
Nisam nikad bio kod nje zato i pitam da li se isplati ici kod njeJako si dugo na forumu, očigledno nisi nikada njene brojeve memorisao. Ne zamjerim ja ovdje nikome ništa drug. To samo novim članovima smije da se omakne...
Visoko 032..Kiseljak,Fojnica 030...Kakanj,Zenica isto 032...TRBA MI HITNO BROJ VISOKO KISELJAK FOJNICA MOZE I KAKANJ ZENICA
Moze brojMoze I Romkinja dobra ko ima broj hitno u pp
Bila je maserka MeriemU poslijeratnom Sarajevu prva poznata prostitutka nije imala jednu nogu,i radila je u Velikom parku,po legendi.U zadnjih deset godina jedini pravi na nešto nalik,tj.lažem,fakat je bila prava mačka iako sa malo više kila,je bila Dada sa AP,radila u Tibri,Aerodromskom...ne radi više.Sve ostale su krezube,nidje veze baburine koje samo gledaju da vam uzmu lovu što prije,a vama se od gadjenja isto žuri da ih zaboravite što prije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|