BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Miljana,pametnije ti je decu da čuvaš realno...
U zadnjih par tvojih komentara primjetno je da atakuješ na privatnost i intimu ove mlade djevojke koja se predstavlja kao Crnka.
Evo sada ovdje na forumu iznosiš i njeno ime !
Jel' ti to treba u životu ?
Pokušavaš da budeš mangup, frajer...šta ?
Ostavi curu na miru i ne diraj joj privatnost, to nije gentlemanski a prije svega i na prvom mjestu nije ljudski i nije moralno !
Ako već znaš ko je i šta je ostavi to i čuvaj za sebe !

U zadnjih par tvojih komentara primjetno je da atakuješ na privatnost i intimu ove mlade djevojke koja se predstavlja kao Crnka.
Ostavi curu na miru i ne diraj joj privatnost, to nije gentlemanski a prije svega i na prvom mjestu nije ljudski i nije moralno !
Pa kad je tako branis ne javljam mi se da pitaš ko je šta je i da ti dam instagram

Ma sta ce 😂 mica mala

Lepo sam ti reko,nije ovo mesto da se reklamiras i eksponiras, imaš stranice za te stvari ,neko ko te zna ceo zivot zlo mi je da čitam javno da se nudis i daješ broj tel ovde,a u realnosti glumis suprotnu osobu!
Ee moja @Crnka , ovaj je full odlijepio za tobom.
Čovjek opsjednut sa tobom, prati ti svaki korak i zna sve što radiš.
Još malo pa će ti pred ulaznim vratima dočekivati mušterije sa bejzbol palicom.

Ovaj @senil91 je definitivno dotakao dno života...

Možda, ti je znaš preko foruma, ja je znam od rodjenja,šta bi da tvoja SESTRA ovako javno radi?
Hahahahaa aj palii odavde , znam odlicno ko je i nemoj mi se tu predstavljati kao sestra ili nesto, ljubomora je cudo 😂 dzaba pises ekavicu 😂
Svi imamo svoje zivote tako da opusti se ,svako radi sta zeli ili mora. 😁 kontas potrescu se ovim tvojim komentarima ,pa nisam mala 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh