Haris Jahić
Active member
Ima li išta za 100-120km ljudi dragi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miljana,pametnije ti je decu da čuvaš realno...Haahhaha nije slabo nikad samo nmg toliko da se trosim hahahah vrijeme za topli obrok
Ana*Miljana,pametnije ti je decu da čuvaš realno...
U zadnjih par tvojih komentara primjetno je da atakuješ na privatnost i intimu ove mlade djevojke koja se predstavlja kao Crnka.Miljana,pametnije ti je decu da čuvaš realno...
Kad ih budem imala cuvacu, cuvaj ti sebe.
Pa kad je tako branis ne javljam mi se da pitaš ko je šta je i da ti dam instagramU zadnjih par tvojih komentara primjetno je da atakuješ na privatnost i intimu ove mlade djevojke koja se predstavlja kao Crnka.
Evo sada ovdje na forumu iznosiš i njeno ime !
Jel' ti to treba u životu ?
Pokušavaš da budeš mangup, frajer...šta ?
Ostavi curu na miru i ne diraj joj privatnost, to nije gentlemanski a prije svega i na prvom mjestu nije ljudski i nije moralno !
Ako već znaš ko je i šta je ostavi to i čuvaj za sebe !
Nemoj da im i matične brojeve pišem javno!Al
Kad ih budem imala cuvacu, cuvaj ti sebe.
Ma sta ce mica malaU zadnjih par tvojih komentara primjetno je da atakuješ na privatnost i intimu ove mlade djevojke koja se predstavlja kao Crnka.
Evo sada ovdje na forumu iznosiš i njeno ime !
Jel' ti to treba u životu ?
Pokušavaš da budeš mangup, frajer...šta ?
Ostavi curu na miru i ne diraj joj privatnost, to nije gentlemanski a prije svega i na prvom mjestu nije ljudski i nije moralno !
Ako već znaš ko je i šta je ostavi to i čuvaj za sebe !
Kakav ti problem imas sa mnom?Nemoj da im i matične brojeve pišem javno!
Lepo sam ti reko,nije ovo mesto da se reklamiras i eksponiras, imaš stranice za te stvari ,neko ko te zna ceo zivot zlo mi je da čitam javno da se nudis i daješ broj tel ovde,a u realnosti glumis suprotnu osobu!Kakav ti problem imas sa mnom?
Opusti se ako ti tvoj zivot nijje zanimljiv odjebi sa mogLepo sam ti reko,nije ovo mesto da se reklamiras i eksponiras, imaš stranice za te stvari ,neko ko te zna ceo zivot zlo mi je da čitam javno da se nudis i daješ broj tel ovde,a u realnosti glumis suprotnu osobu!
Ee moja @Crnka , ovaj je full odlijepio za tobom.Lepo sam ti reko,nije ovo mesto da se reklamiras i eksponiras, imaš stranice za te stvari ,neko ko te zna ceo zivot zlo mi je da čitam javno da se nudis i daješ broj tel ovde,a u realnosti glumis suprotnu osobu!
Možda, ti je znaš preko foruma, ja je znam od rodjenja,šta bi da tvoja SESTRA ovako javno radi?
Jbg, ne'am sestru,Možda, ti je znaš preko foruma, ja je znam od rodjenja,šta bi da tvoja SESTRA ovako javno radi?
Zato cuti i ne mesaj se!Jbg, ne'am sestru,
Sorry pajdo
Ne valja ti komentar ni za govanaMiljana,pametnije ti je decu da čuvaš realno...
Hahahahaa aj palii odavde , znam odlicno ko je i nemoj mi se tu predstavljati kao sestra ili nesto, ljubomora je cudo dzaba pises ekavicuMožda, ti je znaš preko foruma, ja je znam od rodjenja,šta bi da tvoja SESTRA ovako javno radi?
Pitaj gospodina Parlica onda !Hahahahaa aj palii odavde , znam odlicno ko je i nemoj mi se tu predstavljati kao sestra ili nesto, ljubomora je cudo dzaba pises ekavicu
Svi imamo svoje zivote tako da opusti se ,svako radi sta zeli ili mora. kontas potrescu se ovim tvojim komentarima ,pa nisam mala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|