maneken9994
Member
Moze broj u ppPozdrav
Je li moze neki kontakt u pp.
Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj u ppPozdrav
Je li moze neki kontakt u pp.
Lp
0671030421Nemam nista , nego sam cuo od nekih momaka sto su pricali , da je bas dobra plavka i da se zove Jelena. I da je iz Lukavice . Pa ako neko nesta zna nek pise.
Samo me nemojte peglati,eto vam broj pa vidite s njom,šta,kako,gdje, zašto,s kim,s čim,zbog koga....zbog čega0671030421
Jel ova Plava drug ?0671030421
Yeah,al nije jeftina,mislim u rangu sa uslogomJel ova Plava drug ?
Ivane Mariću pičketino jedna, nije ti on spamovao profil nego si se ti pičko uplašio što te je Lidija prokazala i otkrila ti identitet pa si pobjegao sa foruma. I neka si pobjegao, imaš i te kako razloga za to debilu jedan, samo polako...budeš se uvjerio.Da pičkice aj sad budi opet hrabar pa prijavi mi profil za spam, ti i ova 3 pizduna
Imaju dvije,starija oko 40,mladja oko 23,i nemaju nijedne druge...Yeah,al nije jeftina,mislim u rangu sa uslogom
Mladja je betonImaju dvije,starija oko 40,mladja oko 23,i nemaju nijedne druge...
Je li mladja na istom broju?Mladja je beton
Ne dijelim ja plate...nisu plate kod mene,ja samo vijest čitam...vijest halooJe li mladja na istom broju?
Jebo me broj da me jebo...pa me opet jeboNe dijelim ja plate...nisu plate kod mene,ja samo vijest čitam...vijest haloo
Dajte smislite neko uputstvo za korištenje foruma,maloljetni,malomozgaši,malo zalutali da prouče dobro ili više niko nikad neće stavljati javno bilo čiji broj da ga ne uzurpiraju ovi gore spomenuti.Primjer:Treba non-stop stavlja svoj jebeni broj,a tri sekunde poslije slijedi pitanje možel broj.Ima čak i primjera kad lično/osobno nju pitaju možel broj,nakon njene jebene objave u kojoj stoji broj.Dakle,pitanja poput kakva je,jel' obrijana,tetovirana,depilirana,sterilisana su besmislena i sve dok ne prestanu pitati jedne te iste besmislice ne treba javno stavljati bilo čije brojeve ili recenzije jer se javlja more neukih koji bi da ga zabiju,a ne znaju tablicu množenja!!!!!Jebo me broj da me jebo...pa me opet jebo
Jarane dao im broj i opet pitanja raznorazna ko da sam joj svodnikImate tu Jecu na City of love. Nadjite broj jeb.em vas retardirane, hocete da ga lik jos stavi za vas?
Inace tamo pise da je 300 KM. Lol. Ja neki dan opalio brazilku koja grmi za 100 KM i sad bi za ovu trebalo dati tri glave. Ahaaaa
Ljudi moji, pa dokle više pitanja. Jebe li ovdje iko' išta? E' moj @Denni veliki si ti glupan kao i ja sam, najbolje ništa ne objavljivati. Pa @Crnka objavila 100X svoj broj pa opet likovi traže. @Marko592 za tvoju info. sve one koji nemaju 1,00KM na računu da pozovu, ovo je Marina iz Sarajeva. Od ponedjeljka radi u BL i ostaje 10-ak dana. Ima i oglas za BL dodatno aktivan na Super oglasima. Koristi stari broj al' je nema na OLX-u. Ko ne želi ići neka curu ne smara. Mi koji već idemo i znamo šta se nudi, toplo vam je preporučujemo. Nema svrhe da postavljate dalje pitanja u PP.
Možel' brojLjudi moji, pa dokle više pitanja. Jebe li ovdje iko' išta? E' moj @Denni veliki si ti glupan kao i ja sam, najbolje ništa ne objavljivati. Pa @Crnka objavila 100X svoj broj pa opet likovi traže. @Marko592 za tvoju info. sve one koji nemaju 1,00KM na računu da pozovu, ovo je Marina iz Sarajeva. Od ponedjeljka radi u BL i ostaje 10-ak dana. Ima i oglas za BL dodatno aktivan na Super oglasima. Koristi stari broj al' je nema na OLX-u. Ko ne želi ići neka curu ne smara. Mi koji već idemo i znamo šta se nudi, toplo vam je preporučujemo. Nema svrhe da postavljate dalje pitanja u PP.
Jesi realan, svaka poruka ti je daj broj. Je li ti juce Crnka dala broj, sto ne ides kod nje kad si navalio toliko.Po tvojim porukama imam osjecaj da nemas vise od 18 god.OVDJE SVI SKRTI I SEBICNI DAJTE BROJ OD ROMKINJE ILI DOBRE GOSPODE PLAZAC 100 KM I HOTEL HITNO
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|