Da iz pakosti je napisao..neka vam svakom objasni da je lagao i zasto..preporucujem mu.Ako se neko zarazi kod neke pa stavi u objavi ok ali onako da nekom napakostis nije u redu
Možda se neke bave ovim poslom iz potrebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da iz pakosti je napisao..neka vam svakom objasni da je lagao i zasto..preporucujem mu.Ako se neko zarazi kod neke pa stavi u objavi ok ali onako da nekom napakostis nije u redu
Možda se neke bave ovim poslom iz potrebe
Maloćunaš trebaš biti originalansamozvani velikocunas ali se cuna ne dize dok mu se sta u supak ne gurnea tako mu i mozak funkcionira.. prevedeno: peskir,derpe...
Imaš ti kad staneš pred ogledalo vidiš krezavog mulcaima li retard neakav identitet
Šuti dovest ću ti na vrata lika što si mu pokrala lovu i pobjegla s njegovim bratom, maznula si mu više tisuća euraDa iz pakosti je napisao..neka vam svakom objasni da je lagao i zasto..preporucujem mu.
Da si mirna uslikaš nalaz i pobiješ ga skroz ako ti se da zajebavati s time, a i radi sebeNe nemam nijednu navedenu dijagnozu ja sam zdrava a to laze osoba koja ce platit za lazi..
To sam joj ja rekao telefonom al neće ni da čuje.Da si mirna uslikaš nalaz i pobiješ ga skroz ako ti se da zajebavati s time, a i radi sebe
Uradi to i jednom ušuti sve i jos joj poraste posao, a ako odbija uraditi e onda ne znam....To sam joj ja rekao telefonom al neće ni da čuje.
Može li brojMoze broj ?
Moze i meni, odavno vec trazim striktno romkinjuIma li neko broj od koje Romkinje u Sarajevu?
Tko?Šuti dovest ću ti na vrata lika što si mu pokrala lovu i pobjegla s njegovim bratom, maznula si mu više tisuća eura
GLEDAJ NEMAM NAMJERU RASPRAVLJAT SE S TOBOM BUDALOM NITI PISAT PO OVOM FORUMU GDJE BUDALA KROZ SVE STRANICE SAMO LAZE NA SVAKOG I IZMISLJA NA SVAKU A KOD MENE SI PRETJERAO .I KAD LAZES PAZI STA LAZES JER ZA PRETJERIVANJE SE MORA PLATIT.JESI RAZUMIO GLUPANE.A TO STO NEZNAS SA ZENAMA TO JE TVOJ PROBLEM I NISI BEZVEZE NA BLOKU KOD SVAKE.OVI STO SU TVOJIM PORUKAMA POVJEROVALI VECE BUDALE OD TEBE .HAHA SVASTA.ISKLJUCUJEM SE JER KAKO SI MI NAPISAO NA VIBER *UNISTIT CU TI KARIJERU*....BUDALA TVOM PISANJU VJERUJE TEBE TREBA TU SPAMOVAT JER NIJEDNU KOJU SI NAPISAO NEMA VEZE SA MOZGOM
Lidija najlakše ćeš ga prokazati da je lažov i ušutkati tako da pokažeš negativan test, ne znam zašto je to problem....Tebi ide na ruku sveGLEDAJ NEMAM NAMJERU RASPRAVLJAT SE S TOBOM BUDALOM NITI PISAT PO OVOM FORUMU GDJE BUDALA KROZ SVE STRANICE SAMO LAZE NA SVAKOG I IZMISLJA NA SVAKU A KOD MENE SI PRETJERAO .I KAD LAZES PAZI STA LAZES JER ZA PRETJERIVANJE SE MORA PLATIT.JESI RAZUMIO GLUPANE.A TO STO NEZNAS SA ZENAMA TO JE TVOJ PROBLEM I NISI BEZVEZE NA BLOKU KOD SVAKE.OVI STO SU TVOJIM PORUKAMA POVJEROVALI VECE BUDALE OD TEBE .HAHA SVASTA.ISKLJUCUJEM SE JER KAKO SI MI NAPISAO NA VIBER *UNISTIT CU TI KARIJERU*....BUDALA TVOM PISANJU VJERUJE TEBE TREBA TU SPAMOVAT JER NIJEDNU KOJU SI NAPISAO NEMA VEZE SA MOZGOM
Mrs budaletinoLidija najlakše ćeš ga prokazati da je lažov i ušutkati tako da pokažeš negativan test, ne znam zašto je to problem....Tebi ide na ruku sve
Nažalost sama si sebe provalila, sve više mislim da je ovaj u pravuMrs budaletino
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|