BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa ima li nesto provjereno iz BL ili BN, ali stvarno provjereno? Novi sam na sajtu. Iskreno se nadam nekom provjerenom i normalnom prijedlogu. Hvala unaprijed!

Pusti te priče, da ima sifilis, sidu ili šta god se spominjalo prije, javio bi se neki zarađeni Mostarac valjda i rekao: ej ljudi prestanite ići kod Lidije. Ja bio prije 10 dana, uredno sve. Jesi da je malo opaljena u glavi ali prči ga
Možemo da posmatramo tako, ali sa druge strane, možemo i da kažemo kako nam to neko ipak jeste napisao ovdje ( ostaje nam neprovjereno da li je laž ili ne ) ili opet sa druge strane da neko nije otkrio. Opet ako je otkrio da mu do života nije a ne do toga da upozorava druge ili da ne zna sam od koga je to dobio. Rizik je. Ne znam, nisam pametan. Samo sam konstatovao da se puno pisalo i ništa više. Ne bih da griješim dušu jer je djevojka možda potpuno ok i super, a na poslijetku nikad i nisam zapravo bio sa njom jer nisam ni zalazio u MO. Ukoliko želiš ti napiši neku recenziju, po drugim je temama to neki običaj dok se samo u ovoj ustalila jedna jedina poruka koja glasi: “Može broj?”…

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh