Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaoobilazi*Mima Doboj zaobilazate u širokom luku!
Pa napiši zaštoMima Doboj zaobilazate u širokom luku!
@vasoo123 Slazem se, i ja sam mu dao broj a nista nije htio poslati.Ma pusti brate ne primaju se ,I ovaj hajca raju a pritom hoce sebi da izvuče koji broj i informaciju.Zaobidjite ga,ne pecajte se .Ja sam mu dao dobar provjeren broj nema niko ,I kad sam vidio da neće da pošalje ovaj kao što kaže, Samo pustio por da je ne validan tako da je osto bez svega
Jeste vas dvojica ovdje da nas jebete i trujete nacionalizmom ili zbog razmjena info i na kraju pomoći jadan drugomSinko, kad se hvatas za nacionalnost, jedino lijeva strana mostara izgleda kao rezervat ili kasaba
Lidija je hablecina koja pojma nema o poslu zaobiđzi u širokom lukuNaravno
Kad vec hoćeš da te neko jebe hard onda se uslovi ne postavljaju. Moze ovo ne moze ovo. Ima da gutaš i sutisPa druze kurac trazim, to i ocekujem u ponudama, ali neki koji nije samo online. Na forumu gdje se razmjenjuju brojevi kurvi koje se placaju sam bar ocekivala da ce se pojaviti neko ko bi stvarno dosao, a ne da se dopisujemo u nedogled.
Ali nevjerivatno,sve sami online jebaci.
Ja bih Ferari...Ja bih dao, ali nemam. Imam nekih brojeva sa nekih oglasa, sajta CityOfLove i sl... Na većinu brojeva se niko ne javlja, ostale traže neke bonove, i one koje se jave na prvu prestanu da se javljaju čim postaviš neko konkretno pitanje da se dogovoriš. Kao nazovi tad i tad, pa ćemo se dogovoriti, ali iza toga se niko ne javlja.
MursMoze te joj pisati na whats app ali trazi Xbon, tako pa sami odlucite jel prevara
Takve treba banovat to ti je ribolovac pa ko nasjedne. Pošalji ga u tri p... Tu materineKazete da ima mnogo djevojaka koje traze neke bonove i da su to prevare a ovaj forumas Iscoya trazi 100e za broj od djevojke dali je to preva??? STA VI MISLITE
Mozemo li preko tebe da joj posaljemo?Moze te joj pisati na whats app ali trazi Xbon, tako pa sami odlucite jel prevara
Fake druze moj, procitaj recenzije prije, a evo ti mog iskustva uplatis i blokira te toplo preporucujem zaobidji je nije vrijednaPa napiši zašto
Malo ti je ovdje normalnih većinom spameri ili stresirani fake brojevima jer i ove cure što rade i ko da köpas kad dogovaras. Ili varaju ili nedostižne glume. Bas mi je u cilju da se ofiram sa njimaForum je postao šprdnja, par debila se nakači i piše gluposti, žica se za bon izvlači brojeve. Svagdje većinom sad djevojke rade na preporuku pa tako da znatebdabih ima u većim gradovima. Danas sam bio u Bl i od prijatelja na preporuku dobio broj od djevojke iz Srbije koja je par dana u bl i bio sa njom i prezadovoljan uslugom. Rado bih podijelio sa nekim broj i preporučio ga, da znam ko je normaln a ovako nepada mi na pamet da djevojku izlažem torturi pisanja i smaranja
Imas li joj kontakt,vrh je ribaJe li bio ko kod Amela91 sa klub za odrasle? Kakva su iskustva i vrijedi li ici?
"donjeo" si ti moj kuracJa joj kupio i na ruke sam joj donjeo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|