Selim selimovic
New member
Ima li neko trebinje i okolina broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam joj ja rekao telefonom al neće ni da čuje.Da si mirna uslikaš nalaz i pobiješ ga skroz ako ti se da zajebavati s time, a i radi sebe
Uradi to i jednom ušuti sve i jos joj poraste posao, a ako odbija uraditi e onda ne znam....To sam joj ja rekao telefonom al neće ni da čuje.
Može li brojMoze broj ?
Moze i meni, odavno vec trazim striktno romkinjuIma li neko broj od koje Romkinje u Sarajevu?
Tko?Šuti dovest ću ti na vrata lika što si mu pokrala lovu i pobjegla s njegovim bratom, maznula si mu više tisuća eura
GLEDAJ NEMAM NAMJERU RASPRAVLJAT SE S TOBOM BUDALOM NITI PISAT PO OVOM FORUMU GDJE BUDALA KROZ SVE STRANICE SAMO LAZE NA SVAKOG I IZMISLJA NA SVAKU A KOD MENE SI PRETJERAO .I KAD LAZES PAZI STA LAZES JER ZA PRETJERIVANJE SE MORA PLATIT.JESI RAZUMIO GLUPANE.A TO STO NEZNAS SA ZENAMA TO JE TVOJ PROBLEM I NISI BEZVEZE NA BLOKU KOD SVAKE.OVI STO SU TVOJIM PORUKAMA POVJEROVALI VECE BUDALE OD TEBE .HAHA SVASTA.ISKLJUCUJEM SE JER KAKO SI MI NAPISAO NA VIBER *UNISTIT CU TI KARIJERU*....BUDALA TVOM PISANJU VJERUJE TEBE TREBA TU SPAMOVAT JER NIJEDNU KOJU SI NAPISAO NEMA VEZE SA MOZGOM
Lidija najlakše ćeš ga prokazati da je lažov i ušutkati tako da pokažeš negativan test, ne znam zašto je to problem....Tebi ide na ruku sveGLEDAJ NEMAM NAMJERU RASPRAVLJAT SE S TOBOM BUDALOM NITI PISAT PO OVOM FORUMU GDJE BUDALA KROZ SVE STRANICE SAMO LAZE NA SVAKOG I IZMISLJA NA SVAKU A KOD MENE SI PRETJERAO .I KAD LAZES PAZI STA LAZES JER ZA PRETJERIVANJE SE MORA PLATIT.JESI RAZUMIO GLUPANE.A TO STO NEZNAS SA ZENAMA TO JE TVOJ PROBLEM I NISI BEZVEZE NA BLOKU KOD SVAKE.OVI STO SU TVOJIM PORUKAMA POVJEROVALI VECE BUDALE OD TEBE .HAHA SVASTA.ISKLJUCUJEM SE JER KAKO SI MI NAPISAO NA VIBER *UNISTIT CU TI KARIJERU*....BUDALA TVOM PISANJU VJERUJE TEBE TREBA TU SPAMOVAT JER NIJEDNU KOJU SI NAPISAO NEMA VEZE SA MOZGOM
Mrs budaletinoLidija najlakše ćeš ga prokazati da je lažov i ušutkati tako da pokažeš negativan test, ne znam zašto je to problem....Tebi ide na ruku sve
Nažalost sama si sebe provalila, sve više mislim da je ovaj u pravuMrs budaletino
Eee moja budaletino @Mostar83 !!Ivan Maric Mostar
Ti se još nisi objesio?? Pa šta čekaš?Eee moja budaletino @Mostar83 !!
Evo saznali smo da ko si i šta si !!
IVAN MARIĆ IZ MOSTARA
Kako te lijepo djevojka prokazala...u jednoj rečenici !
Vidim, dostupan si glupane i na FB, ne bih ti bio u koži sada kada se zna sve o tebi, od odobnih podataka, izgleda, i svega ostalog !
Sretno ti bilo u svakom slučaju jer...sreća će ti definitivno trebati.
Mostar83 vam sve objasnit treba ja sa budalama da dokazujem necu jer je dokazano je svi ste bili samnom a znate i sami da sam cista zdrava i tako je bilo i ostalo...Lidija najlakše ćeš ga prokazati da je lažov i ušutkati tako da pokažeš negativan test, ne znam zašto je to problem....Tebi ide na ruku sve
Ma sve jasno, ali. . neću više ponavljati...Mostar83 vam sve objasnit treba ja sa budalama da dokazujem necu jer je dokazano je svi ste bili samnom a znate i sami da sam cista zdrava i tako je bilo i ostalo...
Lido znaš ti da sam te voljeo, slomila si mi srceMostar83 vam sve objasnit treba ja sa budalama da dokazujem necu jer je dokazano je svi ste bili samnom a znate i sami da sam cista zdrava i tako je bilo i ostalo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|