Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima sidu, sifilis, klamidiju ili sta vec bi se znalo to je neupitnoMožemo da posmatramo tako, ali sa druge strane, možemo i da kažemo kako nam to neko ipak jeste napisao ovdje ( ostaje nam neprovjereno da li je laž ili ne ) ili opet sa druge strane da neko nije otkrio. Opet ako je otkrio da mu do života nije a ne do toga da upozorava druge ili da ne zna sam od koga je to dobio. Rizik je. Ne znam, nisam pametan. Samo sam konstatovao da se puno pisalo i ništa više. Ne bih da griješim dušu jer je djevojka možda potpuno ok i super, a na poslijetku nikad i nisam zapravo bio sa njom jer nisam ni zalazio u MO. Ukoliko želiš ti napiši neku recenziju, po drugim je temama to neki običaj dok se samo u ovoj ustalila jedna jedina poruka koja glasi: “Može broj?”…
LidijaKoga je bolja, Alma, lidija?
Ako se neko zarazi kod neke pa stavi u objavi ok ali onako da nekom napakostis nije u reduDa ima sidu, sifilis, klamidiju ili sta vec bi se znalo to je neupitno
Lidija
Definitivno bi bilo za svaku osudu i izrazito ružno.Ako se neko zarazi kod neke pa stavi u objavi ok ali onako da nekom napakostis nije u redu
Možda se neke bave ovim poslom iz potrebe
Obje su mi dobro lizale šupak, Alma s guštom a lidija reda radi, Lidija voli da je se daviKoga je bolja, Alma, lidija?
Posto pišeš da je zaražena jel i tebe zarazilaObje su mi dobro lizale šupak, Alma s guštom a lidija reda radi, Lidija voli da je se davi
Ne znam da je on pisao da je zaražena, jesi mozda pogrijesio nesto?Posto pišeš da je zaražena jel i tebe zarazila
Šta si pokupio
Pitam se kakav li je uopće mentalni sklop (pod pretpostavkom da ga ikako i imaju) tih jadnica i kolika ih je velika financijska nužda natjerala pa su se odlučile leći u krevet sa takvim ljudskim otpadom kao što si ti @Mostar83Obje su mi dobro lizale šupak, Alma s guštom a lidija reda radi, Lidija voli da je se davi
Ja sam lidija i nemam to sto spominje taj lazov mostar 83 i njegov prosli spamovani profil marko mostar*to je jedan te isti lik a za lazi koje je prosirio ce odgovarat samo to cu napisat za Ivan Maric Mostar koji iz osvete pise lazi na mene.Možemo da posmatramo tako, ali sa druge strane, možemo i da kažemo kako nam to neko ipak jeste napisao ovdje ( ostaje nam neprovjereno da li je laž ili ne ) ili opet sa druge strane da neko nije otkrio. Opet ako je otkrio da mu do života nije a ne do toga da upozorava druge ili da ne zna sam od koga je to dobio. Rizik je. Ne znam, nisam pametan. Samo sam konstatovao da se puno pisalo i ništa više. Ne bih da griješim dušu jer je djevojka možda potpuno ok i super, a na poslijetku nikad i nisam zapravo bio sa njom jer nisam ni zalazio u MO. Ukoliko želiš ti napiši neku recenziju, po drugim je temama to neki običaj dok se samo u ovoj ustalila jedna jedina poruka koja glasi: “Može broj?”…
Ne nemam nista od toga,to samo jedan lik jedini laze a to je marko mostar* pa ste ga spam-ovali i sad istu laz pise sa profila mostar83*.ali prati ovo tko treba hah...Pusti te priče, da ima sifilis, sidu ili šta god se spominjalo prije, javio bi se neki zarađeni Mostarac valjda i rekao: ej ljudi prestanite ići kod Lidije. Ja bio prije 10 dana, uredno sve. Jesi da je malo opaljena u glavi ali prči ga
Ne nemam nijednu navedenu dijagnozu ja sam zdrava a to laze osoba koja ce platit za lazi..Da ima sidu, sifilis, klamidiju ili sta vec bi se znalo to je neupitno
Lidija
samozvani velikocunas ali se cuna ne dize dok mu se sta u supak ne gurnePitam se kakav li je uopće mentalni sklop (pod pretpostavkom da ga ikako i imaju) tih jadnica i kolika ih je velika financijska nužda natjerala pa su se odlučile leći u krevet sa takvim ljudskim otpadom kao što si ti @Mostar83
ima li retard neakav identitetJa sam lidija i nemam to sto spominje taj lazov mostar 83 i njegov prosli spamovani profil marko mostar*to je jedan te isti lik a za lazi koje je prosirio ce odgovarat samo to cu napisat za Ivan Maric Mostar koji iz osvete pise lazi na mene.
Da iz pakosti je napisao..neka vam svakom objasni da je lagao i zasto..preporucujem mu.Ako se neko zarazi kod neke pa stavi u objavi ok ali onako da nekom napakostis nije u redu
Možda se neke bave ovim poslom iz potrebe
Maloćunaš trebaš biti originalansamozvani velikocunas ali se cuna ne dize dok mu se sta u supak ne gurnea tako mu i mozak funkcionira.. prevedeno: peskir,derpe...
Imaš ti kad staneš pred ogledalo vidiš krezavog mulcaima li retard neakav identitet
Šuti dovest ću ti na vrata lika što si mu pokrala lovu i pobjegla s njegovim bratom, maznula si mu više tisuća euraDa iz pakosti je napisao..neka vam svakom objasni da je lagao i zasto..preporucujem mu.
Da si mirna uslikaš nalaz i pobiješ ga skroz ako ti se da zajebavati s time, a i radi sebeNe nemam nijednu navedenu dijagnozu ja sam zdrava a to laze osoba koja ce platit za lazi..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|