cavity
Active member
pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunskeTi bi dojio??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunskeTi bi dojio??
I ja bih njen broj,unapred hvalaImate njen privatni br.?
Mimi je ok, 30tak godina, znam da je pola sata 120KM a sat 200KM.Kakva je Mimi Lukavica? Izgled, godine, trud? Jel ko bio?
znas jos koju sa dobrim cicama u Sarajevu? ako moze broj u pp. ove strankinje izgledaju primamljivo al 1h 500km hahapa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
Mimi je ok, 30tak godina, znam da je pola sata 120KM a sat 200KM.
Fina je cura samo poslije poroda malo joj sise i stomak vise (ako znas kako izgleda zenama poslije poroda).
Radi pusenje bez gumice i sve osim anala.
Nisam je ja odavno ali mislim da je trud tako tako.
Nisu njene slike, izradila me 2 puta od 3Kakva je Mimi Lukavica? Izgled, godine, trud? Jel ko bio?
Sta znaci to "izradila", uslugom nisi zadovoljan ili nije ispostavila terminNisu njene slike, izradila me 2 puta od 3
Posalji broj u pp.ovako joj tijelo izgleda sad nakon trudnoće, i tad sam ja pričo zadnji put s njom, oglas se zvao laura sarajevo, znam da sam je pito jel sad ima mlijeka u sisama i rekla mi je da ima, jbga sad kontam trebo sam je zvat
Kakva je okusa mlijeko?pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
Bio sam i ja sa ovom prije godinu, dvije. Slazem se da su sise toppa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
U ovoj jadnoj državi ni kurvice naci nemosBio sam i ja sa ovom prije godinu, dvije. Slazem se da su sise topBila je jako jednostavna i korektna za dogovor. Steta sto ne radi vise...
Smtšala od krekaMoze broj Poz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |