Provjerena 100% bio kod nje par puta...nema svoj smjestaj,sve preporuke za nju...samo cjena previsoka00387644235037 evo ti broj Maja sarajevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Provjerena 100% bio kod nje par puta...nema svoj smjestaj,sve preporuke za nju...samo cjena previsoka00387644235037 evo ti broj Maja sarajevo
za te pare ću i ja s tobom...nek nas kara cijeli paviljon!Pomozite, da pristanem ili ne ?
Ne sumnjam nimalo da biste dobro glumili naftnu bušotinu, od Teksasa do Kuvajta...za te pare ću i ja s tobom...nek nas kara cijeli paviljon!
moze broj. HvalaSalu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
moze broj?Salu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
Posalji brojmoze broj. Hvala
gdje je toprc milojka.. buvljak aktivan
Broj? HvalaSalu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
Daj nam taj broj, da se malo igramoMa on je taj kad vam kazem vidio da pisete za prevare xbonova..., I stavio se i pratio..i jos na jednom broju takodje se pojavila ova slika...eh sad ako je dva puta dodijeljen njemu broj...
U lazi su kratke noge...
Uvijek na kraju se varalice i lopovi uhvate
Valjda je negdje javno dostupan pa ne radis nista lose a svima nam treba da karma stigne XbonaseDaj nam taj broj, da se malo igramo
+387 66 914 296Daj nam taj broj, da se malo igramo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|