Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je Maja, vrijedi paraJe li neko isao mozda kod Plavke,Sarajevo Velešići kod škole.Kaže 31g,150km.
Mozes li mi je malo opisatiDobra je Maja, vrijedi para
Moze broj od nje u ppOna je u okolini tesnja, jest drska preko telefona al uzivo kad odes usluga vrhunska i vrijedi para 150km sat vremena i nije kao ostale da mozes samo par poza i tako to, fino te ugosti, uzivo je od 1-10 ocjena 9ka jaca 30ak godina i zgodna je i fina
Moze broj u ppPisem joj vec 2 dana za redom ona samo govori sutra...
ja provjereno znam da je alma negra radila sa 2 i + momaka al to je prije bilo, vjerujem da bi svaka htjela ako se ponudi para dovoljnoIma li neka da hoce sa dvojicom
znam da je ona dugo radila sa majom pa onda solo eskortovala pa zatrudnila i prestala radit, al vidio sam aktivan oglas njen skoro al ga je sad makla, legendarne sisurine prirodne, bas ogromne uzivancija za svršit na njihZnate li sta je bilo sa ovom curom? Nije joj vise aktivan broj. Ako neko ima novi...
https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=WsgpvQIqXLX4kjReBeRUjg&c=2448
Imate njen privatni br.?Ako si ozbiljan javi se meni imam njen privatni broj tu ce ti odmah odgovoriti
Ti bi dojio??ovako joj tijelo izgleda sad nakon trudnoće, i tad sam ja pričo zadnji put s njom, oglas se zvao laura sarajevo, znam da sam je pito jel sad ima mlijeka u sisama i rekla mi je da ima, jbga sad kontam trebo sam je zvat
pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunskeTi bi dojio??
I ja bih njen broj,unapred hvalaImate njen privatni br.?
Mimi je ok, 30tak godina, znam da je pola sata 120KM a sat 200KM.Kakva je Mimi Lukavica? Izgled, godine, trud? Jel ko bio?
znas jos koju sa dobrim cicama u Sarajevu? ako moze broj u pp. ove strankinje izgledaju primamljivo al 1h 500km hahapa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|