Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima avanture sajt tamo ima hrpu brojeva
Vecinom srbijanke rade 70e pola sata,2 djevojke 140e tako poznati trojcek
Zovnes tel,vecinom su odma dosutupne ili pola sata max moras sacekati
Radim u Slo pa znam iz prve ruke
ovo za 16000 fali nula haha
Hahah kako si ga otkrio? Dao ti pogrešan broj?Evo ovaj tokmak pravi lazne profile i uzima pojedinima pare u vidu xbona, pa eto da znate Pogledajte prilog 4125
Ima li istaMostar, šta novo? Pvt poruka
Hahah kako si ga otkrio? Dao ti pogrešan broj?
NijeHahah kako si ga otkrio? Dao ti pogrešan broj?
Kraljuu, tokmak je onaj ko popusi foru i posalje bon, ovaj je jazavacEvo ovaj tokmak pravi lazne profile i uzima pojedinima pare u vidu xbona, pa eto da znate Pogledajte prilog 4125
Ako je tako moguće je da je zbog neaktivnosti broja operater dodijelio broj nekom drugomNije
Snimio broj...,kad kroz neko vrijeme kazala se krmeca glava, a bio stavio sliku neke cure...,a sad izgleda koristi taj broj
Pozdrav, ja ponovo, obilazio sam mnoge, Mimi iz Lukavicd, romkinje s cvile, i iskreno najbolja djevojka je bila na kosevskom ( ko zna za nju zna o cemu pricam) tetovaza na ledjima, zgodna, dobro dupe tijelo, savrsena. Ostale su sve bile bezobrazne i samo htjele kes, ako iko ima mamice, ili bilo koga u Sarajevu, ali da nije preskup, a makar zgodno, nek javi, mozemo mijenjati brojeve
Mozda bas za klijentaTa sa tetovazom je najbolja bila ali se udala negdje u Njemacku
Nije
Snimio broj...,kad kroz neko vrijeme kazala se krmeca glava, a bio stavio sliku neke cure...,a sad izgleda koristi taj broj
Bila je jedna na stupu kod Gazprom pumpe kao da je arapkinja mala je bila top sisu i dupe za deset.
I ona se udala hahaahDa ekstra dupe imala.
Ono malo slovo R izgovarala sa manom.
Ali ekstra top cura bila. Tako rane 20 te.
OzbiljnoooI ona se udala hahaah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|