Ja sam prije bio sa njom dok je cijena bila normalnija, toplo preporucujem djevojku.Po sata 250 km, sat 450, ko je lud nek izvoli
Tada je bila sasvin korektna, dobro gradjena, prijatna i jeftinija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam prije bio sa njom dok je cijena bila normalnija, toplo preporucujem djevojku.Po sata 250 km, sat 450, ko je lud nek izvoli
bas tako. dugo vremena stojao njen oglas da je u banjaluci, a nijedna recenzija ovde iz banjaluke nije napisana.. znaci nije imala bas puno posla, ko je lud da u ovoj krizi daje 450 maraka za jedan seksPo sata 250 km, sat 450, ko je lud nek izvoli
To što niko ne piše recenzije ne znači da niko i ne ide, jbg ovdje više nema ni smisla pisati ištabas tako. dugo vremena stojao njen oglas da je u banjaluci, a nijedna recenzija ovde iz banjaluke nije napisana.. znaci nije imala bas puno posla, ko je lud da u ovoj krizi daje 450 maraka za jedan seks
odo ja do ove, javim šta bude, nisam je jebo nikad u sarajevu evo mi prilike danasevo ove u tuzli, luta po bosni ko kuja dva dana u mostaru ispusila kurac po ovim cijenama, isla u bl onda u sarajevo oglas bio isto kratko sad se ovdje dovucarila, cuo sam da je po sarajevu rasirila sifilisa i to je provjereno s ovom samo durex, pitat cu mozel za 100eur kad joj ne bude niko u tuzli doso cijeli dan
Jel dala za 100€ hahahaevo ove u tuzli, luta po bosni ko kuja dva dana u mostaru ispusila kurac po ovim cijenama, isla u bl onda u sarajevo oglas bio isto kratko sad se ovdje dovucarila, cuo sam da je po sarajevu rasirila sifilisa i to je provjereno s ovom samo durex, pitat cu mozel za 100eur kad joj ne bude niko u tuzli doso cijeli dan
Kako izgleda sifilis?Reskiraj ove noći povjeruj,da nećeš Sifilis fasovati.... HAHAHAHAHAHAH
não é a mesma maya brasileiraaqui está esta em tuzla, ela está vagando pela bósnia, uma cadela assoou o pau por dois dias em mostar a esses preços, foi para bl, depois para sarajevo, o anúncio era tão curto, agora ela veio aqui, ouvi dizer que ela espalhou sífilis em sarajevo e foi verificado com este durex, vou pedir mozel por 100 eur quando ninguém estiver na porta dela o dia inteiro
Čuj mirismaya je bila jako ljubazna, vrlo je higijenska i tjera te da se istusiras cim udjes u stan, sifilis ima pokvaren miris i sigurno nije dosao preko maye, jako je ljubazna i pristojna stvarno drugi nivo u odnosu na djevojke sretnemo se ovdje u Bosni, bio sam s njom prosle sedmice i nadam se da ce se vratiti u BL pa da ponovim
ZondČuj miris![]()
Maja Ušču-plić
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|