Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio si dezinformaciju o izvjesnoj Esmi, nije cura od te raboteEsma iz Mostara, jel tko uspio joj prići??
McDonalds je pao zbog Banjalučkog ćevapa i svojih visokih standarda. Ako nešto zaista vrijedi, mušterija će i prepoznati. Al' nam rospijice sa strane dolaze i nabijaju neki standard , a za uzvrat se ne udostoje korektnu komunikaciju imati i ispoštovati mušteriju. Drage dame koje ste u ovome, morate sami biti svoji menadžeri. Al' do sebe držati i realnu ponudu davati, pa ako je 100 € ponuda onda se za tu vrijednost potrudite i opravdajte uloženo.Čuj to moglo bi se dati 300 KM u Banjaluci za neku rospijicu niste imali za pišljivi sendvić u McDonaldsu, mislim da puno menađera reklamira ovdje svoje dame i piše hvalospjeve
Nije istina !
Ja sam lično po preporuci bio kod djevojke. Djevojka je top u svakom smislu
Ma petljas nek se javi netko kom si dao broj..
Ovdje mi jedan strucnjak dao brDobio si dezinformaciju o izvjesnoj Esmi, nije cura od te rabote
O čemu ti..nije se odnosilo na tebe i tko te spomenuoKoji si ti smeće od čovjeka.
Još i lud se praviš...O čemu ti..nije se odnosilo na tebe i tko te spomenuo
Ja sam to napisao covjeku s nikom iscoya a ne tebi.A ti sa svojim vrijeđanjem samo govoris o sebiJoš i lud se praviš...
Još i lud se praviš...
Ja sam to napisao covjeku s nikom iscoya a ne tebi.A ti sa svojim vrijeđanjem samo govoris o sebi
Moze broj?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Jel imas njen kontakt? Pokušajem doci do njenog kontakta, pa bi ti napisao recenzijuJel imao neko iskustva sa black lunom malom iz Tuzle?
Ih, DamaIma li ko broj od ne djevojke sto dolazi vikendom u bl hvala unaprijed
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|