BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Borke dragi sta ti znaci dobro pocastiti. Sve preko 100 maraka za jebacinu koja traje (sa pozdravom, djesi,kako si, sjedi raspremi se, obuci se,zavrsi, i dovidjena ) max 20 minuta, je previse,izuzev ako ce s tobom ostati sat vremena i posvetiti se. Evo ja ti nisam nista slao u inbox ali ako je neko pouzdan posalji mi slobodno jer ja sam ozbiljan covjek nisam balavac.

Pozdrav svim mojim dragim forumašima,
Ovako, informacije i sliku djevojke sam objavio isključivo u dogovoru sa njom i punim njenim pristankom.
Djevojka ne želi i neće da se eksponira ni na bilo koji način zato molim sve koji mi zatrpavaju inbox sa porukom "Može li broj od te male ?" samo da bi imali broj u svojoj kolekciji i kasnije ga dijelili ili mijenjali da mi ne šalju poruke jer opet ponavljam inbox ste mi doslovno zablokirali.
Oni ozbiljni, diskretni i galantni muškarci koji imaju stvarne i iskrenenamjere prema ovoj lijepoj mladoj djevojci mogu mi se slobodno javiti i dobiti će od mene kontakt pa će se onda javiti djevojci i dogovarati sa njom lično za eventualni nastavak komunikacije kao i susret.
Molim vas još jednom da ispoštujete gore navedenu moju zamolbu !

Neka je Božji mir na sve vas dragi moji prijatelji forumaši !
Da je barem kud bliže oko BL...ovako bez obzira što sam ozbiljan :) ali svaka čast na i tebi i njoj, djeluje strastveno :)

• Like
reagiranja: BLX
Za vas koji trazite Mostar na par dana
+38763587329 provjereno 100%
Na pocetku je jako cudno iskreno mislio sam da je prevara, ali djevojka je regularna. Ispostovala dogovor. Iz Srbije je mozda je vec u Neumu, ne znam koliko ostaje.

Pozdrav, ima li neko kontakt djevojke iz Sarajeva ili studentice da izgleda normalno, kao djevojka?

pp pišite

Pozdrav ljudi dajte za zenicu travnik ili sarajevo neku curu do 35 god da je lijepa.jedan clan je govorio za zenicu ali cijena 700 eur to je malo smjesno nismo u monaku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh