066784513Evo jedna Ciganka iz Gradiške
Almasa Seferović
Jebe se za 20 KM
Usta, pička, dupe!
Većinom je jebu kamiondžije u proputovanju dok čekaju na granici!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
066784513Evo jedna Ciganka iz Gradiške
Almasa Seferović
Jebe se za 20 KM
Usta, pička, dupe!
Moze li brojNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Može broj?Moze li broj
Moze broj?Može broj?
066784513
Evo joj cvaja samo da je ne guzimEvo jedna Ciganka iz Gradiške
Almasa Seferović
Jebe se za 20 KM
Usta, pička, dupe!
Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Kratko osisana, muska frizura, u muskoj garderobi, pa ova voli picku vise nego mi.Evo joj cvaja samo da je ne guzim
Da je barem kud bliže oko BL...ovako bez obzira što sam ozbiljan ali svaka čast na i tebi i njoj, djeluje strastvenoPozdrav svim mojim dragim forumašima,
Ovako, informacije i sliku djevojke sam objavio isključivo u dogovoru sa njom i punim njenim pristankom.
Djevojka ne želi i neće da se eksponira ni na bilo koji način zato molim sve koji mi zatrpavaju inbox sa porukom "Može li broj od te male ?" samo da bi imali broj u svojoj kolekciji i kasnije ga dijelili ili mijenjali da mi ne šalju poruke jer opet ponavljam inbox ste mi doslovno zablokirali.
Oni ozbiljni, diskretni i galantni muškarci koji imaju stvarne i iskrenenamjere prema ovoj lijepoj mladoj djevojci mogu mi se slobodno javiti i dobiti će od mene kontakt pa će se onda javiti djevojci i dogovarati sa njom lično za eventualni nastavak komunikacije kao i susret.
Molim vas još jednom da ispoštujete gore navedenu moju zamolbu !
Neka je Božji mir na sve vas dragi moji prijatelji forumaši !
moze Kiseljak ili Fojnicasalji i meni
Moze broj?
Moze li broj,unaprijed hvalaNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Pozdrav imas li brojNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
+38763587329 provjerenoHi. Novi sam ovdje. Na par dana u mostaru. Može neki Kontakt.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|