Terminator
New member
Moze neki kontakt sarajevo u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze u pp ako ima i fotka noi sam pozzPozz raja, novi sam na formu..iz Sarajeva sam.Za sada sam bio kod Alma Negre i Elle (ako nekom trebaju brojevi saljem u pp al imate svi sigurno).Moze li neko da mi posalje u pp par brojeva provjerenih za Sarajevo,po mogucnosti da dolaze na adresu. Hvala unaprijed
A brojLana alma ramjana te su sa foruma u Mostaru ima picke sigurno ali se izgleda jebu samo uz preporuku. Ovi sto kao jebu nedaju brojeve ili salju brojeve raji a neznaju ni dal je cura u poslu vec kao pretpostavljaju. Tako drug da ces u mostaro vjerovatno ostat suhe kite...
Moze broj ppNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Moze broj u pp?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Jel se ta Marina oglasava negdje ili?Pozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
Sa kosevskkog da precizno kazem. Moze i u pp da nikog javno ne blatimoSta je po srijedi u vezi Amele drustvo? Losa higijena i usluga, ili samo los izgled?
Ako imas neki kotnakt posalji u ppNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Moze kontakt molim lijepoNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Moze broj?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Daš mi broj od te Marine u pp?Pozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
Moze li broj telefona od te dvije. LpPozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|