BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nije to je sara, jest poskupa malo al je top kad god je u BL idem kod nje i vrijedi bar meni ne znam za vas...lijepo pusi fino se jebe, mozda jedino da apusti malo cjenu za nase uslove ovde 500km za sat vremena je puno. Jedno 300 sat vremena moglo bi se iskesirat
PA MI SMO.KRIVI ZA CIJENU. OVA JE DO PRIJE MJESEC I.PO BILA 100 EURA, I TAKO 3 GODINE UNAZAD. NE MOGU SHVATIT DA NEKO 500 KM DADNE

Imaju li gdje u Sarajevu i okolini da imaš pokupiti autom žensku, tipa kao u Rajlovcu? Nekad je negdje bilo kod Wise drug mi je pričao, slučajno stao autom cura mu prišla.

Čuj to moglo bi se dati 300 KM u Banjaluci za neku rospijicu niste imali za pišljivi sendvić u McDonaldsu, mislim da puno menađera reklamira ovdje svoje dame i piše hvalospjeve
McDonalds je pao zbog Banjalučkog ćevapa i svojih visokih standarda. Ako nešto zaista vrijedi, mušterija će i prepoznati. Al' nam rospijice sa strane dolaze i nabijaju neki standard , a za uzvrat se ne udostoje korektnu komunikaciju imati i ispoštovati mušteriju. Drage dame koje ste u ovome, morate sami biti svoji menadžeri. Al' do sebe držati i realnu ponudu davati, pa ako je 100 € ponuda onda se za tu vrijednost potrudite i opravdajte uloženo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh