Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budite razumni! Većina od nas ima brojeve od svojih djevojaka, koji nisu za razmjenu. Ne iz razloga što ih čuvamo za sebe već zbog diskrecije kao nje prema nama. To su lične stvari i samo za stalne i korektne klijente. Ovdje možete samo razmjeniti oglasnu platformu te neke djevojke i naravno razmjrniti iskustva o nekoj dami u granicama privatnosti podataka.Mislim da ovde neće niko podjeliti kontakt takve trebe jer je čuva za sebe a većina onih koji dolaze na ovaj forum dolaze da bi pokupili brojeve telefona. Što je ok ali napiši malo recenzije.
ma ta ubi binga, zaduži se haus i onda sama krene zvat... moze u pola cijene ko da je black fridayIza barlotija starka kurcu ne valja ako sam se ja sjebao i bacio pare ne morate vi kaze 120 KM sat moze za 100
Ma fuj Bgm ne predlazem da ide ko kod njema ta ubi binga, zaduži se haus i onda sama krene zvat... moze u pola cijene ko da je black fridama
O kojoj je riječ? Koji grad?Iza barlotija starka kurcu ne valja ako sam se ja sjebao i bacio pare ne morate vi kaze 120 KM sat moze za 100
Jeli to ona mrsava tetovirana ?ma ta ubi binga, zaduži se haus i onda sama krene zvat... moze u pola cijene ko da je black friday
Majka?Upravo sam bio kod majke u BL nije losa radi sve osim anala moze sa i bez zastite bili se dogovorili noc 100e al nije mogla mora soavati pa smo se dog dva svrsavanja 100km
Nije losa trudi se norm cura
Ima male sise jedino al dobro se jebe...
Ima svoj smjestaj 91god
Upravo sam bio kod majke u BL nije losa radi sve osim anala moze sa i bez zastite bili se dogovorili noc 100e al nije mogla mora soavati pa smo se dog dva svrsavanja 100km
Ima svoj smjestaj 91god
Gdje se oglašava?Upravo sam bio kod majke u BL nije losa radi sve osim anala moze sa i bez zastite bili se dogovorili noc 100e al nije mogla mora soavati pa smo se dog dva svrsavanja 100km
Ima svoj smjestaj 91god
Gdje se oglašava Maja?Mislio sam napisati Maje....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|