Moze broj te iz Bihaca?Prosljedi broj u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj te iz Bihaca?Prosljedi broj u pp
Moze broj u pp?Jel ko bio sa ovom curom u Sarajevu što radi na relaciji Kiseljak-Sarajevo? Danas sam zvao djeluje uredno, ima li neko iskustva neka piše u pp
Deblja se, starija, ali sve u svemu prolazi, sex sa, oral bez kondomaSvaka čast. Kakva je? Mlađa, starija. Mršava debela. Ako može malo recenzije mada ću je i ja kontaktirati za koji dan
Jel veca guza, sise? Je li ispod 50 godina?Kod autobuske stanice između Lukvice i Dobrinje, plavuša 1h 200 km, 30 min 130 km, njen prostor, 061 283 645, ko voli nek izvoli
Nemam trenutno, moram potražit
Uzas, ja sam i nikad viseMoze broj u pp?
Veca guza i sise, ima manje od 50 godinaJel veca guza, sise? Je li ispod 50 godina?
Sto brate sta je i ako imaš broj možeš li poslatiUzas, ja sam i nikad vise
Moja najduza veza, preko 8god se druzimo. Vidjecu je Jos danas I to je to. Udaje se I ide za svicarsku ovih danaTu iza u cosku zgrade je bila i jedna plava cura da nije Alma se zvala imala je veliku tetovazu negdje na ledjima isao sam al je to bilo davno isto radila u stanu sa nekom starkom crnkom,ako ko zna sta o ovoj plavusi zahvalan bih bio na infu
Hahaha neki švicarac se zaljubio u nju nakon terminaMoja najduza veza, preko 8god se druzimo. Vidjecu je Jos danas I to je to. Udaje se I ide za svicarsku ovih dana
Nas neki lik iz svice,Al bukvalno je tako bilo,Hahaha neki švicarac se zaljubio u nju nakon termina
Budite razumni! Većina od nas ima brojeve od svojih djevojaka, koji nisu za razmjenu. Ne iz razloga što ih čuvamo za sebe već zbog diskrecije kao nje prema nama. To su lične stvari i samo za stalne i korektne klijente. Ovdje možete samo razmjeniti oglasnu platformu te neke djevojke i naravno razmjrniti iskustva o nekoj dami u granicama privatnosti podataka.Mislim da ovde neće niko podjeliti kontakt takve trebe jer je čuva za sebe a većina onih koji dolaze na ovaj forum dolaze da bi pokupili brojeve telefona. Što je ok ali napiši malo recenzije.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|